Starea lui Alexandru Arșinel se înrăutățește. Actorul este la ATI, intubat și ventilat mecanic

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 septembrie 2022, 12:11

Starea lui Alexandru Arșinel se înrăutățește pe zi ce trece. În vârstă de 83 de ani, actorul este internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar din București.

Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI – a transmis Spitalul Universitar de Urgență, acum câteva zile, potrivit digi24.ro.

Arșinel a ajuns în spital din cauza unor escare de decubit, specifice persoanelor bolnave care stau mult la pat, iar doctorii au decis să-l mute la ATI.

Citeşte şi: Cât a costat rochia de catifea purtată de Carmen Iohannis în ziua înmormântării reginei Elisabeta a II-a

Citeşte şi: Shakira, despre despărțirea de Pique: „Cele mai negre ore ale vieții mele”

Citeşte şi: Chef Cătălin Scărlătescu, luat la roast de iubita lui

Citeşte şi: Cabral și Adela Popescu, surprinși de uraganul Fiona în Republica Dominicană: „A fost o noapte grea”

Starea lui Alexandru Arșinel se înrăutățește. Actorul este la ATI, intubat și ventilat mecanic

Se pare că actorul suferă acum de pneumonie, potrivit fanatik.ro, și are probleme serioase de respirație. Din acest motiv, medicii l-au intubat și îl ventilează mecanic.

Problemele de sănătate ale lui Alexandru Arșinel au început în urmă cu mai mulți ani. În 2013, actorul a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 a fost operat pe inimă, după ce a făcut infarct. În decembrie 2021, Alexandru Arșinel a trecut printr-o intervenție chirurgicală pe cord,  la Spitalul „Monza” din București. Tot atunci, i-a fost pus un stent pentru reglarea respirației.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter