Alexandru Arșinel, de nerecunoscut. Cum arată acum actorul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 iunie 2022, 16:59

Alexandru Arșinel a primit Ordinul „Crucea Bucovinei”, cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Mai mulți preoți l-au vizitat acasă, iar în imaginile surprinse, actorul este aproape de nerecunoscut.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, a fost decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei” de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, pentru contribuția în teatru, televiziune și film, dar și pentru susținerea Bisericii prin diferite intervenții în public de-a lungul timpului.

O delegație de preoți a mers acasă la actor și l-a felicitat, în prezența familiei acestuia. Actorul a făcut câteva fotografii cu aceștia și și-a primit distincția așezat într-un scaun cu rotile.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a mărit din nou buzele. Cum arată după cea mai recentă intervenție estetică

Jessica Alves a pozat topless. Cum arată astăzi fostul „Bărbat Ken”

La 52 de ani, Mihaela Rădulescu arată senzațional în costum de baie

Delia, probleme de sănătate: „Ce minunată e viața, îmi dau demisia”

Alexandru Arșinel, de nerecunoscut

Imaginile în care Alexandru Arșinel este vizibil slăbit, dar zâmbitor, au fost publicate pe site-ul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Conferirea ordinului Crucea Bucovinei, maestrului Alexandru Arșinel, a avut loc la reședința din București, în prezența membrilor familiei domniei sale. După citirea gramatei arhiepiscopale, părintele Constantin Oprea a transmis un cuvânt de apreciere și mulțumire din partea Părintelui Arhiepiscop Calinic, iar marele actor, vizibil emoționat, a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate darurile primite de-a lungul vieții și pentru distincția acordată. Maestrul și-a exprimat dorința de a reveni pe meleagurile natale, la casa părintească din Dolhasca, la mormintele strămoșilor săi, precum și la mănăstirea Probota sub streașina căreia a crescut, a transmis Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

În ultima vreme îndrăgitul actor s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. În primăvara anului trecut a făcut COVID-19, iar în decembrie 2021 actorul a suferit o intervenție chirurgicală la inimă. Pentru că nu s-a simțit bine, actorul a anunțat în luna aprilie că se va retrage din teatru.

Sursă foto: Arhiepiscopia Suceava

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter