Mesajul emoționant postat de Andreea Berecleanu în Ajunul Crăciunului: „Sunt sigură că mă înțelegeți”

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Luni, 24 decembrie 2018, 13:40

Andreea Berecleanu a postat pe contul de socializare, în Ajun de Crăciun, o imagine, în care apare împreună cu mama ei, iar alături a scris un mesaj emoționant, în prag de sărbători.

Andreea Berecleanu va petrece de sărbători în familie

„Ne pregătim de Crăciun, nu uităm de taina bucuriei Nașterii Domnului, chiar dacă alergăm pe ultima sută cu gândul la cei dragi, la o bucată de cozonac pe masă, la un vin roșu, la miros de brad, la colinde. Eu voi avea în această perioadă casa plină de copii, de familie, de prieteni. Și printre picături, mase puse, dorința de a fi o gazdă bună, mi-am găsit un răgaz să imortalizez o secvență de viață cu mama. Un moment doar al nostru și în acele câteva secunde, totul s-a oprit în jur. Sunt sigură că mă înțelegeți! Să aveți parte de aceste trăiri mereu! Crăciun fericit!”, a scris Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu (43 de ani) și Constantin Stan (61 de ani) sunt împreună de șase ani, iar în noiembrie 2016 s-au cununat religios. Formează o echipă şi acasă, și la serviciu, unde celebra prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 îl ajută pe medicul estetician cu tot ce ține de partea de comunicare. De asemenea, Andreea Berecleanu se află în fața camerelor de filmat de mai bine de 25 de ani. Chiar dacă este implicată și în alte proiecte, vedeta nu s-a gândit să se retragă de la pupitrul știrilor.

Sursă foto: Arhivă Unica, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter