O cunoscută prezentatoare TV de la noi a născut în secret: „Bebelușa noastră e aici”. Primele imagini

Ultimul update Luni, 19 decembrie 2022, 11:04

Izabela Pănescu a devenit mamă pentru prima dată. Prezentatoarea TV de la Digi a adus pe lume, săptămânile trecute, o fetiță.

Prezentatoarea emisiunii „Tinerețe fără bătrânețe”, de la Digi 24, trece prin cel mai frumos moment al vieții. Cunoscuta prezentatoarea și soțul ei au devenit fericiții părinți ai unei fetițe.

Izabela Pănescu, de la Digi 24, a născut o fetiță

Prezentatoarea, în vârstă de 35 de ani, a împărtășit marea veste prin intermediul contului de Instagram. Izabela Pănescu a distribuit un filmuleț emoționant cu poze de la naștere, dar și din primele zile petrecute în trei.

Izabela Pănescu le-a spus prietenilor virtuali că a dorit să se bucure cât mai mult de această perioadă și a ținut secret marea veste timp de câteva săptămâni.

„Ținem secretul de ceva timp, pentru că așa am simțit”

„Bebelușa noastră e aici! Ținem secretul de ceva timp, pentru că așa am simțit, la fel ca și cu sarcina, să fie niște momente petrecute doar în familie. De asta eram în video-ul anterior fără burtică. Iar aici am pus câteva poze din ultimele săptămâni, de când avem o nouă viață”, a scris Izabela Pănescu pe contul său de Instagram, la scurt timp după ce a devenit mămică.

Cine este Izabela Pănescu

Izabela Pănescu este în prezent prezentatoarea emisiunii „Tinerețe fără bătrânețe” de la Digi 24 și spune că și-a dorit dintotdeauna să lucreze în televiziune. Jurnalista și-a început pregătirea practică în jurnalism la PRO TV, chiar după primul an de facultate. A lucrat doi ani ca reporter de noapte pentru știri, apoi s-a mutat la emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”, unde a descoperit că o pasionează subiectele medicale.

Născută în Târgu Mureș, Izabela Pănescu este promotoarea unui stil de viață sănătos și a unei diete echilibrate. Postările acesteia de pe rețelele de socializare abundă în rețete sănătoase.

„Sunt o persoană calmă, veselă și minuțioasă”

„Sunt o persoană calmă, veselă și minuțioasă. În plus, îmi prețuiesc sănătatea. Pentru a preveni bolile am grijă la mai multe aspecte: alimentație, mișcare, somn și gândire pozitivă. Alimentația mi-am schimbat-o deja de câțiva ani, dar la celelalte capitole nu prea eram atentă, așa că de curând am început să fac sport și să fiu mai atentă la felul în care gândesc”, spune jurnalista, conform site-ului Digi24.

Și acum spune că se emoționează atunci când se gândește la prima știre pe care a facut-o pentru postul Pro TV.

„Îmi amintesc prima știre a mea, de la ProTV, ca și cum ar fi fost ieri (deși s-a întâmplat în 2006). Eram în practică, reporterii de noapte au primit informația că este un incendiu undeva în București, dar nu părea nimic grav și pentru că ei aveau foarte multă treabă în redacție, m-au trimis pe mine. Când am ajuns, ne-am dat seama că de fapt incendiul era la Teatrul Mic, că arsese mare parte din recuzita și din decorurile teatrului, deci a fost prima știre din jurnal. Prima dată când mă duceam singură la filmare și am nimerit prima știre. Evident că m-a ajutat mult echipa din redacție, dar îmi amintesc adrenalina, faptul că am ajuns de la filmare pe la 6:30 și la 7:00 trebuia să intre știrea pe post”, a declarat jurnalista pentru iquads.ro.

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter