Denisa Tănase se pregătește să devină mamă, după ce a ajuns milionară în euro: „Familia vine înainte de orice”

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Joi, 08 decembrie 2022, 15:32

Denisa Tănase, fosta cântăreață de la Bambi a declarat că dorește să își mărească familia. Vedeta a vorbit despre posibilitatea unei viitoare sarcini.

Denisa Tănase trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, alături de omul de afaceri, Mircea Brânzei. Cei doi se înțeleg de minune, iar iubirea lor este din ce în ce mai puternică pe zi ce trece. Tocmai din acest motiv, vedeta a declara că își dorește și un copil.

Denisa Tănase, pregătită să devină mamă. Ce a declarat despre copii

Denisa Tănase și Mircea Brânzei sunt împreună de mai bine de patru ani și se gândesc serios să își mărească familia. Aceasta a mărturisit pentru Antena Stars că își dorește să aibă un copil. Tot ea a mai spus și că reușitele pe plan profesional se datorează și familiei.

„Cu siguranță. De trei (nr. copii) nu cred că mai este timp. Încercăm să avem un echilibru între viața profesională și viața personală și nu suntem atât de orbiți de partea asta a muncii, a obiectivelor și a performanței, încât să uităm de faptul că până la urmă familia este nucleul. Tot ceea ce am reușit pe plan profesional, a fost datorită faptului că am făcut totul împreună. Atât pentru mine, cât și pentru Mircea, familia vine înainte de orice și normal că ne dorim să ne mărim și familia noastră.”, a declarat Denisa Tănase pentru Antena Stars.

Denisa Tănase, milionară în euro. Ce afacere are vedeta

Pe plan profesional, fosta componentă a trupei Bambi o duce foarte bine. Aceasta a pus bazele unei afaceri cu cosmetice și parfumuri, care îi merge foarte bine. În prezent, Denisa deține mai multe magazine în diferite orașe din țară, dar și din Europa. Fosta solistă a trupei Bambi a ajuns în numai trei ani milionară în Euro. Vedeta a povestit în podcastul lui Mihai Morar că a investit la început 500 de euro în business-ul ei, iar acum a ajuns să aibă profit de 4 milioane de euro și să locuiască în Dubai.

Sursa Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter