Mel Gibson este de nerecunoscut. Cum arată actorul la 62 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 16 ianuarie 2018, 17:08
Mel Gibson a ajuns de nerecunoscut. Celebrul actor, care pe 3 ianuarie a împlinit 62 de ani, a fost surprins la o sesiune de shopping alături de iubita sa, scenarista Rosalind Ross, în vârstă de doar 27 de ani.

Cândva un sex-simbol al cinematografiei, nu putem să nu observăm cât de schimbat și îmbătrânit este Mel Gibson și cât de mare este contrastul dintre el și partenera sa.

Mel Gibson

Cu toate că între Mel și mai tânăra sa parteneră este o diferență de 35 de ani, cei doi par a se înțelege bine, având în vedere că sunt împreună din 2014 și anul trecut au devenit părinții unui băiețel, pe nume Lars Gerard, cel de-al 9-lea copil al actorului.

Mel Gibson

Mel Gibson mai are şapte copii cu Robyn Moore, cea care i-a fost soție timp de 28 de ani și de care a divorțat în 2011, și o fetiță din relația cu rusoaica Oksana Grigorieva. Aceasta din urmă l-a acuzat pe celebrul actor de violență domestică, ba chiar a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru acest caz, iar recent, cu doar câteva zile în urmă, Oksana, în vârstă de 47 de ani, a cerut în instanță despăgubiri deoarece a fost diagnosticată cu tulburare de stres post-traumatic ca urmare a violențelor suferite: „Ca urmare a stresului cauzat de proces şi faliment, am fost recent diagnosticată cu un adenom hipofizar şi va trebui să trec prin tratamente costisitoare în viitorul apropiat“ – a declarat aceasta, conform Daily Mail.

Citește și – Joacă cu Sylvester Stallone. Un român devine noul “Rocky”, în filmul “Creed 2

Citește și – Jane Fonda operată de cancer la buză. Care este starea actriței

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter