Matthew Lewis, tocilarul din Harry Potter, s-a însurat. Cum arată actorul astăzi

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 30 mai 2018, 11:57
Cu siguranță, ni-l amintim pe  Matthew Lewis, tocilarul timid care juca rolul lui Neville Longbottom în seria ”Harry Potter”. Ei bine, dacă pe atunci era doar un copil, iată că la aproape 29 de ani, Matt este un bărbat în toată firea care nu mai păstrează nimic din personajul care l-a făcut celebru.

Matthew Lewis s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Angela Jones, un blogger de succes, iar ceremonia a fost una parcă  desprinsă din povești, ce a avut loc în Portofino, Italia.Matthew LewisCei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani, la o petrecere aniversară a filmului Harry Potter și la doar câteva luni s-au logodit, imediat ce Angela a divorțat de cel ce-i era soț în acel moment.Matthew Lewis s-a insurat

Matthew Lewis a împărțit emoția momentului cu fanii săi de pe Twitter, acolo unde a postat o imagine de la nuntă însoțită de un mesaj haios: ”Nu numai că am pierdut concertul din Los Angeles al celor de la Arctic Monkeys, însă ei au cântat în Italia în acelaşi timp în care eu şi soţia mea ne-am căsătorit. Sunt furios!”.

Citește și – Hugh Grant s-a însurat pentru prima dată la 57 de ani. FOTO

Citește și – Unde își vor petrece Harry și Meghan luna de miere

Sursă foto: Hepta, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter