Daniel Radcliffe, starul din „Harry Potter”, a devenit tată. Cine e cea care i-a adus pe lume primul copil

De Raluca Vițu, pe

Daniel Radcliffe a devenit tată pentru prima oară. În vârstă de 33 de ani, starul din “Harry Potter” și partenera sa de viață, actrița americană Erin Drake (38 de ani), au fost surprinși de paparazzi în timp ce și-au scos la plimbare bebelușul pe străzile din New York, notează Daily Mail.

În imaginile apărute în presa internațională și pe rețelele de socializare, Radcliffe este înfățișat într-o ținută sport, formată dintr-un hanorac bleumarin, un tricou gri și o șapcă de baseball, în timp ce împinge căruciorul cu noul-născut. În tot acest timp, iubita sa, Erin, îl urmează îndeaproape, purtând și ea haine lejere – o pereche de blugi, un tricou negru și un trench verde.

Vezi în GALERIA FOTO imaginile cu cei doi actori plimbându-și bebelușul pe străzile din New York.

Cine e Erin Drake, cea care l-a făcut pe starul din Harry Potter tată pentru prima oară

Erin Darke (al cărei nume complet este Erin Constance-Maja Darke) este o actriță americană, originară din Flint, Michigan. La 16 ani, ea s-a înscris la Universitatea din Michigan-Flint, unde a studiat artele plastice și teatrul.

Citeşte şi: Daniel Radcliffe, implicat într-o campanie de strângere de fonduri pentru copii bolnavi

Erin Darke a jucat în filme precum “Beach Boys Love & Mercy” și “Still Alice”, rol pentru care a fost nominalizată la Oscar. În televiziune, ea a a avut apari’ii notabile în “The Marvelous Mrs. Maisel” sau “Good Girls Revolt”.

Cum a început povestea de dragoste a celor doi actori

Daniel Radcliffe și Erin Drake s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Kill your darling”, în 2012 și formează un cuplu de mai bine de un deceniu.

Daniel a vorbit deschis despre prima momentul când a întâlnit-o pe Erin, în 2020, spunând: „Va fi foarte interesant să le spunem copiilor noștri, într-o zi, ce au făcut personajele noastre între ele în film”, referindu-se la o scenă de sex pe care cuplul o are în Kill your darling”.

„Personajele noastre se întâlnesc și flirtează. Așa că va exista mereu această amintire dulce despre noi, despre cum ne-am întâlnit prima dată și am flirtat” – a adăugat el.

Citeşte şi: Actorul Daniel Radcliffe s-a logodit. Cine este iubita lui

Într-un interviu din 2015, pentru Playboy, Radcliffe a vorbit și despre atracția sa instantă pentru Darke în timpul primelor lor scene împreună. „Nu a existat actorie, oricum nu din partea mea. Există un moment în care ea mă face să râd, iar eu râd ca mine, natural, nu ca personajul meu. Era incredibil de amuzantă și inteligentă. Știam că o să ‘am probleme’ (n.r.  – că se va îndrăgosti).

Iubita lui Radcliffe a declarat, la rândul ei, că între ea și Radcliffe a fost o conexiune imediată care s-a axat pe pasiunea comună pentru actorie. „Este cu adevărat frumos. Amândoi ne susținem unul pe celălalt incredibil de mult.”

Foto – Instagram / Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter