Martina Hingis s-a măritat pentru a doua oară. Cum a arătat în rochie de mireasă

De Oana Dinu, pe
Martina Hingis, s-a măritat pentru a doua oară. Cum a arătat în rochie de mireasă una dintre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului de câmp.

Elvețianca Martina Hingis, în vârstă de 37 de ani a fost numărul 1 mondial în clasamentul WTA și s-a retras din activitate anul trecut, după ce a câștigat cinci turnee de Mare Șlam la simplu, unsprezece la dublu și patru la dublu mixt.

Fostul lider mondial s-a căsătorit de curând cu medicul Harry Leemann, iar nunta a avut loc la Bad Ragaz, o destinaţie populară în Austria, având alături în jur de 140 de invitați. Cei doi s-au cunoscut la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro și formează un cuplu din 2010.

martina hingis si sotul ei in ziua nuntii

Pentru Martina Hingis este cea de-a doua căsătorie. Ea a fost măritată timp de 3 ani cu săritorul peste obstacole Thibault Hutin. La procesul de divorț din 2013, sportivul le-a acuzat pe Hingis și pe mama acesteia de agresiune, declarând că „l-au bătut și zgâriat” în apartamentul din Feusisberg, Elevția, unde cuplu locuia. Acesta a adăugat că s-a gândit chiar să se întoarcă în țara sa natală, Franța, temându-se pentru viața sa, scria la acea vreme publicația britanică The Telegraph.

Citește și: 

Viitoarea cumnată a lui Meghan Markle, arestată. Care a fost motivul

Prințul George a împlinit 5 ani. Ce fotografie a publicat Casa Regală

Sursă foto: Instagram/ Northfoto.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter