Maria Speranța, mesaj după eliminarea de la Asia Express: „Așa e jocul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 09:28

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, au fost eliminate de la „Asia Express – Drumul Împăraților”. După ce au pierdut cursa pentru ultima șansă și nici diamantul nu le-a ajutat să rămână în concurs, tânăra a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Iordania a fost capăt de linie la Asia Express pentru echipa Adriana Trandafir – Maria Speranța. Cele două s-au luptat în cursa pentru ultima șansă cu Eliza & Cosmin Natanticu, Cuza & Emi, Mihai Petre & Elwira pentru a rămâne în competiție, dar au ajuns ultimele la Irina Fodor. Nici diamantul din cufăr nu le-au ajutat să ajungă în Israel, acesta fiind roșu.

Este ireal că suntem aici. Nu sunt supărată că am ieșit, a fost o poveste extraordinară. În nouă etape ne-am depășit pe noi, a spus Maria Speranța.

Drumul nostru în Asia Express a semănat cu un curcubeu. (…) Trebuie să merg la psiholog pentru că mă văd numai în cursă. Am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă. Am trecut prin multe lucruri. Aș vrea să mulțumesc echipei. A fost cea mai mare aventură la care am participat și aventura a fost fantastică datorită vouă. De la fiecare am învățat câteva personal și aș vrea să vă mulțumesc pe rând, a dezvăluit și Adriana Trandafir.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, prima întâlnire după depunerea actelor de divorț

Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată la 81 de ani

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au căsătorit în New York

Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

Maria Speranța, mesaj după eliminarea de la Asia Express: „Așa e jocul”

Chiar dacă nu a reușit să meargă mai departe în competiție, Maria Speranța a transmis pe pagina sa de Instagram mulțumiri tuturor celor care au susținut-o de-a lungul drumului său la Asia Express, sezonul 4.

Nu am cuvinte să descriu această experiență, o semifinală splendidă, dar așa e jocul. Mulțumim pentru toate mesajele, mulțumim pentru gânduri, mulțumim echipei și mulțumim familiei Asia Express, a scris tânăra.

După această eliminare, în concurs au mai rămas patru echipe: Lidia Buble & Estera, Mihai Petre & Elwira, Cosmin & Eliza Natanticu, Cuza & Emi. Acestea au primit pașaportul spre Israel, ultima etapă la „Asia Express – Drumul Împăraților”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter