Maria Speranța, fiica actriței Adriana Trandafir, probleme de sănătate la Asia Express

De Unica.ro, pe

Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, a avut nevoie de îngrijiri medicale la Asia Express – Drumul Împăraților, sezonul 4.

În cea de-a 12 ediție a sezonului, difuzată marți, 5 octombrie, Irina Fodor a anunțat că Maria Speranța trece prin momente dificile și nu va putea participa la noua cursă pentru imunitate.

Fiica actriței Adriana Trandafir, care îi este și colegă de echipă în competiția Asia Express, a acuzat o stare de rău, iar medicii au intervenit imediat. Pentru că tensiunea arterială i-a scăzut foarte mult, tânăra în vârstă de 21 de ani a avut nevoie de perfuzii.

Trebuie să vorbim despre o altă problemă care a apărut, și anume starea de sănătate a Mariei Speranța care nu se simte tocmai bine.

Doctorul îi face o perfuzie, are tensiunea foarte mică… și din cauza asta Adriana va face primele misiuni singură”, a anunțat Irina Fodor, prezentatoarea reality show-ului.

Vestea că fiica ei se simte rău a neliniștit-o extrem de tare pe Adriana Trandafir. Cu lacrimi în ochi și îngrijorată, aceasta a fost nevoită să continue singură cursa ce i-ar fi putut aduce imunitatea.

Am fost puțin neliniștită, pe urmă am fost agitată. E normal să fiu disperată și e normal să fiu așa, mai ales că trebuia să fim nominalizate la plecările în misiune, a declarat Adriana Trandafir.

Cine este Maria Speranța de la Asia Express – Drumul Împăraților

Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, studiază la o universitate de prestigiu din Haga, secția de Marketing, la Relații Internaționale. Tânăra nu și-a dorit să calce pe urmele mamei sale, ci dimpotrivă, și-a dorit să nu fie cunoscută doar pentru faptul că este fiica unei mari actrițe.

Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar. Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea.

M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine, a declarat Adriana Trandafir într-un interviu pentru Libertatea.

Ce spunea fiica Adrianei Trandafir înainte de a pleca la Asia Express

Înainte de a pleca alături de mama sa în competiția Asia Express, Maria Speranța a declarat este o experiență provocatoare prin care o să își testeze limitele.

Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite.

O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere, a mărturisit tânăra înainte de a pleca pe Drumul Împăraților.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter