Mirela Vaida, concurentă în noul sezon „Te Cunosc de Undeva”! Cine sunt ceilalți concurenți?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 08 ianuarie 2021, 17:12

Au început filmările celui de-al 16-lea sezon al show-ului Te Cunosc de Undeva. Trei perechi de artiști vor performa în fața juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce alți cinci concurenți vor evolua singuri, arată A1.ro.

Mirela Vaida, concurentă în noul sezon „Te Cunosc de Undeva”! Cine sunt ceilalți concurenți?

„Demult așteptam să vă dau vestea asta!! ❤️ Sezonul 16 al emisiunii Te Cunosc de Undeva se anunță foarte tare, cu o super distribuție!! Printre concurenți mă număr și eu!! Abia aștept!”, a scris Mirela Vaida în mediul online.

Ceilalți concurenți solo sunt: Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior, actrița Emilia Popescu, artiștii Pepe și Cristina Vasiu. Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ștefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

„Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit Mirela Vaida, potrivit A1.ro. „Aș fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana și Andreea fac treabă foarte bună, așa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la școală, întra-a XII-a.

Parcă învățăm pentru Bacalaureat. Ne interesează concurența, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înțelegem, cine cui dă puncte … Contează să ne simțim bine, să dăm totul pe scenă și să ne bucurăm de momentele astea superbe. Atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”, a mai spus solista.

„Show-ul Te cunosc de undeva este o experiență artistică importantă, o mare provocare pentru mine, care sunt la început de drum. În această emisiune sunt pus în multe ipostaze în care nu m-aș fi gândit vreodată că voi fi. Mă bucur că mă descurc bine și că am niște colegi extraordinari în acest show”, a declarat și Radu, fiul lui Ștefan Bănică.

Foto: Instagram

Citește și:

Radu Vâlcan, prima declarație despre cel de-al treilea copil: „Acum suntem fericiți”

Iulia Albu, noi acuzații la adresa fostului soț, Mihai Albu: „Îmi este FRICĂ de acest om”

Roxana Blagu, izolată de fiul ei de 6 luni din cauza infecției cu noul coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter