Adriana Trandafir, dezvăluiri șocante la Asia Express: „Am avut o moarte clinică”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 noiembrie 2021, 12:50

Adriana Trandafir a povestit în cadrul emisiunii „Asia Express” că într-un an, chiar de ziua ei, a fost în moarte clinică. Cu lacrimi în ochi, actrița a mărturisit că a văzut cum medicii s-au chinuit să o salveze.

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, formează una dintre cele cinci echipe de la „Asia Express – Drumul Împăraților” care au ajuns în Iordania. În ediția din 9 noiembrie, actrița a povestit o întâmplare cutremurătoare ce a avut loc în urmă cu mai mulți ani, chiar de ziua ei de naștere.

Citește și: Ce s-a întâmplat între Francy Paglieri și fiica Adrianei Trandafir la „Asia Express”

Adriana Trandafir, mărturisiri cutremurătoare de când avea COVID-19: „Am fost sigură că am să mor”

Cine este Adriana Trandafir, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

Maria Speranța, fiica actriței Adriana Trandafir, probleme de sănătate la Asia Express

Adriana Trandafir, în moarte clinică de ziua ei

Adriana Trandafir a dezvăluit cu lacrimi în ochi că a fost în moarte clinică. Din fericire, medicul de gardă, care inițial o declarase moartă, a reușit să o readucă la viață.

Într-un an, de ziua mea, am avut o moarte clinică. A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat, dar toți avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doamna doctor Petre, care a spus «e moartă», m-a declarat moartă și s-a uitat pe fișă și a spus «astăzi e ziua ei, nu poate să moară fata asta». Atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață, a spus Adriana Trandafir, potriviti Libertatea.ro.

În semn de recunoștință, actrița și-a propus ca în fiecare an, de ziua ei, să meargă în vizită la femeia care a salvat-o, însă nu a reușit acest lucru.

Mi-am propus să o văd în fiecare an de ziua mea cu o sticlă de șampanie și acest lucru nu s-a întâmplat, datorită vieții care tăvălug vine peste noi. Am purtat-o în suflet și îi mulțumesc și acum, a mai spus Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir a vorbit la „Asia Express” și despre pierderea custodiei fiului ei

Tot la Asia Express, îndrăgita actriță a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. După divorțul de primul soț, Adriana Trandafir a pierdut custodia fiului ei, Ștefan. Tatăl acesteia a fost martor împotriva ei.

A spus că nu sunt în stare să-l cresc și mi l-au luat pe Ștefan. Am crezut că viața s-a terminat pentru mine. (…) El m-a vândut, dar eu l-am iertat. Îmi este dor de Ștefan și de copilăria lui fără mamă”, a mai spus actrița la Asia Express.

Dac-ați ști, și tu și Ștefan, câte lacrimi au fost în ochii mei pentru voi, cu câtă durere vă iubesc. (…) Tu ai apărut în viața mea când credeam că viața mea nu mai are niciun rost. Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mică, nu m-ai întrebat niciodată cum e cu Ștefan… Știai că e un frate, știai că îl vizitam din când în când și cu tine, când puteam, i-a spus Adriana Trandafir fiicei sale, Maria Speranța.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter