Reacția fanilor Asia Express după ce Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost eliminate

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 18:17

Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost concurentele eliminate în a noua etapă a competiției Asia Express.

Reacția fanilor a fost imediată, mulți dintre ei spunând că nu ele trebuiau să fie eliminate. Cursa pentru Ultima Șansă din Iordania cuprinde acum patru echipe. Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost eliminate în urma unor probe solicitante. Ele au ajuns ultimele la Irina Fodor, iar bijuteria din cufăr nu le-a salvat.

Comentariile fanilor pe social media nu au întârziat să apară, după cum relatează Fanatik. Printre ele s-au numărat următoarele:

„Nu mai pot de supărare!!!” “

„De Natanticii numai scăpăm”

„De bubeleeee nu mai scăpămmmmmmmmm”

„Păcat că ați ieșit, erau alții care trebuiau să iasă, gen Lidia sau Eliza…”

„Sincer, îmi pare rău, și în semn de respect, fac o reverență în fața minunatei actrițe Adriana Trandafir! Ce frumos și emoționant s-a adresat tuturor, la final!”

„Adriana, jos pălăria în fata ta! Ești o persoana super deosebita și foarte puternica! Maria Speranța cea mai faina și cel mai educat copil!”

„Felicitări Adriana și Maria Speranța! Ați luptat până în ultima clipă!”

„Altele de vârsta d-nei Adriana sunt cu broboade în cap și nu pot face nimic că sunt bătrâne… e de apreciat ce a făcut!!… S-a ținut la pas cu tinerii, să fim serioși. Dar invidioșii comentează că atât îi duce memeaca!! Felicitări Trandafirele!”

Momentul în care Adriana Trandafir și fiica ei au plecat a fost unul emoționant. Actrița a povestit cât de intensă a fost experiența: „Drumul nostru în Asia Express a semănat cu un curcubeu. (…) Trebuie să merg la psiholog pentru că mă văd numai în cursă. Am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă. Am trecut prin multe lucruri. Aș vrea să mulțumesc echipei. A fost cea mai mare aventură la care am participat și aventura a fost fantastică datorită vouă. De la fiecare am învățat câteva personal și aș vrea să vă mulțumesc pe rând”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter