Adriana Trandafir se pregătește din nou de nuntă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 30 septembrie 2021, 10:55
Adriana Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de la noi, însă puțini cunosc trecutul dureros pe care l-a avut de înfruntat până când și-a găsit liniștea sufletească.

Adriana Trandafir, în vârstă de 62 de ani, a fost căsătorită de două ori. Prima oară, în tinerețe, actrița a avut de înfruntat o situație cumplită pentru orice mamă. În urma procesului de divorț, Adriana Trandafir a pierdut custodia fiului său, pe motiv că nu-l poate întreține: “Am rămas atunci singură, fără băiat și părăsită de tatăl meu, care a plecat din Tribunal la braț cu fostul meu soț!”, – declara Adriana Trandafir în urmă cu câțiva ani.

Adriana Trandafir a reușit să-și refacă viața alături de actualul său soț, Bogdan, și iată că acum sărbătoresc 20 de ani de căsnicie și vor organiza nunta de argint: „20. Împreuna la bine și la greu! Mulțumesc lui Dumnezeu că a îngăduit ca Bogdan să-mi fie alături în această minune! Deja am început pregătirile pentru nunta de argint!”, – a anunțat Adriana Trandafir pe contul său de Facebook, acolo unde a publicat și o fotografie reprezentativă.

Adriana Trandafir se pregătește din nou de nuntă

Adriana Trandafir mai are o fată din cel de-al doilea mariaj, pe maria Speranța: “Sunt fericită. La mine acasă sunt trei generații: eu, născută, crescută la țară, soțul, crescut în lift, și copiii, crescuți la Mall”. – povestea Adriana Trandafir într-un interviu mai vechi.

Citește și – Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer. Care este starea artistului în prezent

Citește și – Mihai Petre și-a botezat fetița. Foto de colecție

Sursă foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter