Adriana Trandafir face dezvăluiri despre relația cu cei doi copii și trădarea tatălui. „Am fost mamă lipsă”

Ultimul update Joi, 17 noiembrie 2022, 17:33

Adriana Trandafir (66 de ani) a vorbit deschis despre momentele emoționante din viața ei și clipele de cotitură care au pus-o la încercare de-a lungul anilor. Actrița a povestit și despre relația pe care o are cu cei doi copii ai ei, dar și despre un episod în care a mărturisit că s-a gândit să se sinucidă.

Cei peste 60 de ani de viață ai artistei nu au fost întotdeauna liniștiți. De-a lungul timpului, Adriana Trandafir a trecut prin mai multe momente care au pus-o la încercare.

Actrița a povestit o serie de întâmplări care i-au marcat viața,. De la momentul în care a fost declarată moartă, la iubirea pentru un bărbat din cauza căruia care a vrut să își ia viața, dar și relația pentru cei doi copii, Ștefan și Maria-Speranța, Adriana a povestit torul într-un, scrie fanatik.ro.

Adriana Trandafir, momente de cumpănă în cei peste 60 de ani de viață

Printre cele mai dureroase lucruri pe care actrița le-a amintit în interviu a fost și momentul în care a fost despărțită de copilul ei. Tatăl său a fost cel care a complotat împotriva actriței pentru ca judecătorii să îi ia copilul. Ștefan avea șapte ani în momentul divorțului, iar decizia de a nu-și putea vedea fiul a căzut ca un trăsnet.

„Am fost mamă lipsă. Eu am făcut copiii foarte târziu, la 35 și 45 de ani. Am fost o mamă care, din nefericire, nu a putut să fie alături de copii  zi de zi și ceas de ceas. A trebuit să-mi împart viața între carieră și copii. Am avut  norocul să am două soacre care s-au ocupat, și de doi tati înțelegători. Eu o să fiu cea mai excepțională bunică însă. Am să fiu bunica ideală, îmi doresc enorm lucrul acesta, așa de mult mi-aș dori să-mi spăl păcatele. A fost o suferință pentru mine că eram în turneu și nu cu copii mei”, a spus Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir
Actrița Adriana Trandafir

Actrița spune că niciodată nu și-a obligat copiii să meargă într-o anumită direcție și că i-a lăsat să facă ceea ce au simțit. Ștefan este avocat, în timp ce Maria-Speranța, fiica actriței a terminat Afaceri Internaționale la Haga.

„Acum am rămas singuri și trăim ca la 15 ani. Am o curticică de care mă ocup, mătur în fața porții. Nu sunt în stare să fac nimic pentru mine, dar dacă trebuie să mă stârnesc pentru altcineva imediat fac”, a povestit actrița.

Durerea unei mame care nu și-a putut crește copilul

Întrebată care a fost cel mai greu moment din viața ei, Adriana Trandafir a spus că au existat mult mai multe. Tot ea e convinsă că încercările au făcut-o mai puternică și așa a reușit să treacă de fiecare dată peste obstacole.

Am avut multe momente grele dau Dumnezeu te alege și în greutăți. Dacă nu erau așa de multe poate nu aș fi reușit să trec peste ele, să capăt experiența care să mă ajute să depășesc alte momente grele. Unul dintre cele mai grele momente, despre care nu pot să vorbesc niciodată întru totul, a fost faptul că, după divorț, instanța de pe pământ mi-a luat dreptul de a-l crește pe Ștefan. Iar faptul că tatăl meu a fost martor împotriva mea la proces a fost îngrozitor”, mărturisește actrița pentru sursa citată.

Odată cu vârsta majoratului, lucrurile între Adriana Trandafir și fiul ei au intrat pe un făgaș normal. În prezent Ștefan are o relație bună cu mama lui și de câte ori au ocazia își petrec timpul împreună. Actrița a povestit și despre tatăl ei, cu care nu a vorbit o bună perioadă de timp. Cu toate acestea, la un momentdat, soacra ei a sfătuit-o să îl ierte.

Nu am mai vorbit cu tatăl meu mult timp, pentru că a pus mâna pe Biblie și a zis că-mi poate lua copilul. Am avut o reacție normală și nu credeam că o să-l mai văd vreodată. Dar, după ce m-am căsătorit cu Bogdan, soacră-mea a zis să mă împac cu el, să nu rămân cu cărămida asta de durere. De iertat l-am iertat, am îngropat securea. A avut dreptate soacră-mea, Ica o chema, a fost prietena mea cea mai bună. De dragul lui Ștefan am făcut tot posibilul ca relația dintre mine și tatăl lui să fie una civilizată.

Adriana Trandafir și fiica ei
Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța

Momente dificile au existat pentru Adriana Trandafir și în carieră. Actrița a povestit momentul în care a fost nevoită să se despartă de teatrul Odeon, după aproape trei decenii în care a jucat pe scena de acolo.

Când cineva îți ia singura bucurie care ți-a mai rămas îți dai seama că nu mai poți rămâne în locul ăla. Îmi aduc aminte și acum momentul în care mi-am luat halatul, papucii și iconița, din locul unde am stat aproape 30 de ani, și am plecat către nicăieri. Nu am mai intrat 16 ani în Odeon, nu am putut. Iubesc fiecare bucățică și fiecare om lângă care am stat anii aia, dar nu a fost să fie.

O poveste de iubire neîmplinită avea să o aducă pe Adriana Trandafir în pragul sinuciderii. Actrița a povestit cum a fost la un pas să își ia viața pentru un bărbat din America pentru care a făcut tot posibilul să îi poată fi alături.

Am mai trăit ceva grav, s-a întâmplat în anul 1985, când am avut actele depuse pentru a pleca în America, unde aveam o poveste de iubire. Cât am luptat, câte am îndurat de la Securitate, nici nu vreau să-mi citesc dosarul. Ani de zile am luptat pentru bani și pentru viză. Băiatul pe care-l iubeam acolo nu m-a mai așteptat, se însura cu alta. În noaptea în care am aflat, am albit. În România nu mai aveam nimic, fără radio și fără tv, mă certasem cu părinții, aveam doar o rochie de mireasă și verighetele pregătite. Am lăsat pașaportul acolo, eram debusolată total, mă gândeam să mă sinucid. Mergând pe stradă am dat de doamna Elena Deleanu, directoarea de la tearul Giulești. Ea mi-a salvat viața. Exact în seara aceea mi-a pus spectacol și m-a salvat”, a povestit vedeta.

Printre regretele pe care încă o macină pe actriță sunt acelea că nu a putut avea mai mulți copii, că nu și-a făcut mai mulți prieteni, dar și că nu poate fi alături de Ștefan și Maria ori de câte ori este nevoie.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter