Cine este Adriana Trandafir, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 mai 2021, 17:26
Actrița Adriana Trandafir va participa la cel de-al patrulea sezon din „Asia Express” îmăreună cu fiica ei, Maria Speranța.

Adriana Trandafir este, la cei 65 de ani ai săi, una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru. Ea a participat de-a lungul anilor la mai multe emisiuni TV. Recent, chiar a câștigat în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva!”. Are doi copii: Maria Speranța, cu care va participa și la Asia Express, și Ștefan.

Fiica ei este gata de provocările Asia Express: „Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaîntâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor”.

„Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere”, a mai zis fiica Adrianei Trandafir. „Asia Express, noi suntem pregătite, tu?”

Citește și: Cine este Alexandra Ungureanu, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

Citește și: Andreea Ibacka și Cabral urmează să fie din nou părinți. Anunțul sarcinii a stârnit mii de reacții

Citește și: Ce a pățit Maia Morgenstern în metrou: „Oamenii au reacționat: m-au certat”

Citește și: De ce a dispărut Anca Neacșu, ex-A.S.I.A, din lumina reflectoarelor

Adriana Trandafir s-a născut în data de 26 aprilie 1956 în Găești, Dâmbovița. În 1979, a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie. După absolvire, a fost actriță la Teatrul de Stat din Reșița până în 1982, ca mai apoi să se mute la Teatrul Odeon.

În anul 2004, a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – „Arta spectacolului”, ca semn de apreciere pentru activitatea ei artistică, pentru dăruirea și talentul cu care s-a pus în slujba artei spectacolului. Tot în 2004 a primit Premiul Uniter la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol secundar” pentru rolul mamei din spectacolul „De ce fierbe copilul în mămăligă”.

A jucat în nenumărate filme, dintre care amintim: „Patul lui Procust” (2001), „Păcală se întoarce” (2006), „Bună! Ce faci?” (2010), „Europolis” (2010). De asemenea, și-a împrumutat vocea și pentru dublajul filmelor de copii „Ice Age: Continental Drift” (2012), „Madagascar 3: Europe’s Most Wanted” (2012), „Ice Age: Collision Course” (2016) și „Moana” (2016). Totodată, a jucat și în seriale românești de renume, cum ar fi „Fructul oprit” (2018) și „Sacrificiul” (2o19).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter