Adriana Trandafir, în lacrimi la Asia Express. Actrița a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 noiembrie 2021, 12:46

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, fac echipă în sezonul 4 Asia Express, Drumul Împăraților. În cea mai recentă ediție a show-ului, cuprinsă de emoții, actrița a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei. După divorțul de primul soț, Adriana Trandafir a pierdut custodia fiului ei, Ștefan.

Adriana Trandafir, în lacrimi la Asia Express. Actrița a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei

Fiul actriței este avocat și predă în domeniu, în timp ce fiica ei a studiat Marketing în Olanda. „M-am trezit emoționată, modificată, și s-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă și n-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată”, a început Adriana.

„A început ca o destăinuire, care s-a transformat într-o spovedanie. Am născut-o pe Maria Speranța la 45 de ani, când colegele mele de liceu erau deja bunicuțe”, a mai spus.

La divorțul de primul soț, tatăl actriței a fost martor împotriva ei. „A spus că nu sunt în stare să-l cresc și mi l-au luat pe Ștefan. Am crezut că viața s-a terminat pentru mine. (…) El m-a vândut, dar eu l-am iertat. Îmi este dor de Ștefan și de copilăria lui fără mamă”, a mai spus actrița la Asia Express.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Câți bani a câștigat Irina Fodor pentru prezentarea sezonului 4 Asia Express

Mihai Petre, despre experiența Asia Express: „Trăiești într-o zi cât alții în 10”

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

„Dac-ați ști, și tu și Ștefan, câte lacrimi au fost în ochii mei pentru voi, cu câtă durere vă iubesc. (…) Tu ai apărut în viața mea când credeam că viața mea nu mai are niciun rost. Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mică, nu m-ai întrebat niciodată cum e cu Ștefan… Știai că e un frate, știai că îl vizitam din când în când și cu tine, când puteam”, a continuat.

„Odată îți citeam o poveste și tu ai zis că nu mai vrei să-ți spun povestea și că îți pare atât de rău de Ștefan că nu are mămica lângă el să-i spună o poveste. Aș fi vrut în clipa aia să vă am pe amândoi lângă inimioara mea, dar nu s-a putut”, a mai povestit actrița.

Adriana ar fi pierdut custodia lui Ștefan fiindcă era actriță. „Nu actrița Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nicio legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot așa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare”, mai spunea actrița în trecut, pentru VIVA!.

„Sunt lucruri care au trecut, pe care le-am depășit, lucruri foarte grele. Cel mai rău îmi pare de suferința lui Ștefan, de nopțile lui de somn și nesomn, mai ales de cele de nesomn. (…) Sunt fericită că relația mea cu Ștefan este foarte bună și este un avocat de care sunt mândră. Îl iubesc necondiționat”, a mai mărturisit Adriana Trandafir atunci.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter