Maria Constantin, despre cel mai greu moment trăit: “Am lucrat până la epuizare ca să uit ce se întâmplă în viața mea” / Interviu exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 ianuarie 2023, 09:19

Maria Constantin, frumoasa cântăreață și concurentă la Survivor România 2023, dezvăluie cât de mult s-a schimbat și ce fel de om a devenit după nefastele întâmplări trăite. Vedeta ne povestește despre cele mai grele momente din viața ei, cele două divorțuri și moartea tatălui ei, și ne spune cât de puternică și asumată a devenit în urma loviturilor vieții.

Maria Constantin (35 ani) nu mai este blonda finuță și rușionasă de acum 10 ani, când adevenit cunoscută în showbiz. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru UNICA.RO, frumoasa și versatila cântăreață ne-a povestit, înainte de plecarea la Survivor România, cât de mult au schimbat-o loviturile vieții, cele două divorțuri, moartea tatălui, perioada în care nu avea voie să își vadă copilul.

Citește și: Cine este Maria Constantin, concurentă la Survivor România 2023. Ce studii are și de ce s-a despărțit de primul soț

Maria Constantin, cele mai grele momente: “Am reușit să trec peste ele și sunt încă întreagă la minte”

Dacă acum 10 ani ea declară că nu era pregătită pentru ce avea să urmeze, acum mărturisește, cu sinceritate, că nimic nu o mai poate dărâma, nu o mai sperie sau impresionează. De asemena aflăm când va avea loc căsătoria ei cu Robert, cât de strânsă a fost relația cu tatăl ei, chiar dacă era mai tot timpul plecat, și aflăm că s-a apucat de lupte motiv pentru care, în ciudată aparențelor, Maria Constantin știe să dea cu pumnul foarte bine.

“Am lucrat până la epuizare ca să uit ce se întâmplă în viața mea”

Ai reușit să slăbești cele trei kilograme?

Aproape da, pentru că m-am apucat de lupte, fac Kempo și sunt foate încântată. Am avut posibilitatea să fac asta mai devreme, dar nu aveam timp. Prietenul meu, Radu, m-a motivat, și-a deschis o sală și m-am dus acolo.

Maria Constantin, despre data nunții: O să o fac în postul Sfintei Marii, în timpul săptămânii”

Spuneai că vrei să slăbești până la nuntă așa că te întreb, ai ales și ziua?

Nu am reușit încă să stabilesc o dată pentru nuntă, deoarece nu am avut timp, de sărbători este agitație maximă și nu merge să fixez o dată. Eu nu-mi fac probleme însă, pentru că o s-o fac în postul Sfintei Marii și în timpul săptămânii, pentru că vreau să-mi vină colegii, să fie toată lumea prezentă, surorile noastre stau în Italia și trebuie să prindem perioada de concedii.

Robert ce spune despre acest eveniment, ce simte?

Ne dorim foarte mult petrecerea asta, nu o gândim ca pe o nuntă, mai ales că amândoi am mai fost căsătoriți. Vrem să fie cu veselie, prietenii și apropiații să fie lângă noi, să fie ceva restrâns. Cu familiile lângă noi și cam atât. Nu vreau să avem meniu, va fi bufet suedez, nuntă în aer liber, toată lumea se va îmbrăca în alb.

“După atâtea experiențe eșuate cred că am descoperit secretul”

Cum păstrați echilibrul în relația voastră?

Cu multă comunicare, ne susținem unul pe altul. După atâtea experiențe eșuate cred că, în sfârșit, am descoperit secretul.

Cum a fost copilăria Mariei Constantin: “Studiam la greu, nu mă jucăm, nu aveam activitățile normale ale unui copil”

Ce-ți plăcea să faci când erai copil?

Sincer nu-mi amintesc prea multe. Studiam la greu, mai nimic nu făceam în rest. Am avut o copilărie mai grea dacă privești din afară, dar pentru mine a fost frumoasă, făceam ce-mi plăcea, nu mă obliga nimeni. Eu nu am avut o copilărie ca ceilalți, nu mă jucam, nu aveam activitățile normale ale unui copil.

Maria Constantin, despre cel mai greu moment trăit: “Am lucrat până la epuizare ca să uit ce se întâmplă în viața mea” / Interviu exclusiv
Maria Constantin în copilărie. Sursă foto: Arhivă personală.

Maria Constantin, despre relația cu părinții: “Tata nu ne arăta cât de mult ne iubește sau ne apreciază”

Când aveai nevoie de sfaturi la cine te duceai, la mama sau la tata?

La tata megeam, nu știu de ce am fost mai apropiată de el, chiar dacă era un pic mai dur cu noi, nu ne arăta cât de mult ne iubește sau ne apreciază pentru ceea ce facem. Eu tot timpul simțeam nevoia să-i arat, să-i demonstrez. De mama am devenit mai apropiată în ultimii ani.

Care este cea mai frumoasă amintire legată de tatăl tău?

Cele mai frumoase erau când veneau sărbătorile de iarnă. Mergeam la casa părintească cu toții și ne vedeam. El a fost instrumentist, mereu plecat de acasă, dar iarna țin minte că se juca cu noi, ne dădea cu sania, am cele mai frumoase amintiri.

Ai fost premiantă sau mai și chiuleai?

Am fost premiantă, nu tocilară, eram la un liceu de muzică, deci nu prea aveam de ce să chiulesc. N-am fost niciodată genul acesta de copil, și acum sunt conștiincioasă.

“M-am maturizat repede pentru că eram tot timpul plecată la concursuri și olimpiade”

La școală ai fost mai timidă sau mai rebelă?

Să știi că primii ani am fost mai băiețoasă și ulterior m-am mai cumințit. M-am și maturizat repede pentru că eram tot timpul plecată la concursuri și olimpide. La început mergeam cu mama, dar apoi m-am dus singură, am învățat să mă descurc, să fiu responsabilă.

Când te-ai îndrăgostit prima oară?

Târziu, eram în liceu. Sigur că a fost o dragoste platonică, el nu a știut nimic.

Maria Constantin, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viață

Când ai avut cel mai urât moment din viața ta? Când ai simțit că nu mai poți?

La mine sunt foarte multe, fără număr. Dar cred că cel mai greu moment a fost când m-am despărțit prima dată, când aveam probleme că nu-mi puteam vedea copilul, o perioadă foarte grea și urâtă. După care a urmat al doilea divorț, moartea tatălui meu și parcă una era mai grea ca cealaltă.

Am reușit să merg mai departe prin munca mea, am lucrat până la epuizare ca să uit ce se întâmplă. Am avut și psiholog atunci, dar descărcarea cea mai mare era prin muzică și prin cântat.

Care este cea mai importantă calitate a ta și cel mai mare defect?

Cred că cea mai importantă calitate este că sunt ambițioasă, iar asta este și cel mai mare defect, mai cred că m-am născut în era nepotrivită pentru că prea cred pe toată lumea și iau de bun tot ce mi se spune până la proba contrarie. Îmi dau și sufletul dar dacă cineva m-a trădat iese animalul din mine. Am descoperit că indiferența doare cel mai tare.

Maria Constantin, despre cel mai greu moment trăit: “Am lucrat până la epuizare ca să uit ce se întâmplă în viața mea” / Interviu exclusiv
Părinții Mariei Constantin. Sursă foto: Arhivă perosnală

“Să te ferești de omul care nu mai are nimic de pierdut”

Cum este Maria de acum vs cea de acum 10 ani?

Acum aș putea spune că sunt atât de puternică încât nu știu dacă mă mai poate doborî ceva. Să te fereșți de omul care nu mai are nimic de pierdut, așa cum sunt eu acum. Am trecut prin atâtea lucruri grele încât acum nu mă mai sperie sau impresionează nimic. Sunt mult mai puternică și mai matură. Indiferent de ce mi s-ar întâmpla în perioada viitoare, nu mai sufăr. Acum 10 ani nu eram matură, nu eram deloc pregătită pentru ce mi s-a întâmplat. Lucrurile astea m-au întărit, acum sunt stăpână pe mine. Am reușit să trec peste ele și sunt încă întreagă la minte.

Ce nu se știe despre Maria Constantin

Ce nu știe lumea despre tine?

De când eram mică am descoperit asta, că eram mai băiețoasă, și acum văd că-mi place foarte mult la lupte. Toată furia și tot stresul le descarci acolo. Și mi-ar plăcea tare să mă reapuc să pictez. Îmi doresc să am o casă unde să existe o cameră cu geam de sus până jos, să-mi pun un pian și un șevalet. Deși se bat cap în cap pictura cu luptele îmi plac amândouă foarte mult. Eu par super finuță dar nu e așa, dau cu pumnul foarte bine.

Ce nu ai face niciodată în viața ta?

Chiar nu știu, sunt genul de om foarte schimbător, îmi plac provocările. Când am fost la Splash! am refuzat prima dată, dar al meu m-a ambiționat și m-a încurajat să sar, să dau tot și așa am reușit să sar de la 7 metri. Și nu aș asta niciodată într-o relație care nu funcționează, asta pot s-o zic clar.

Maria Constantin, despre dezamăgiri: “Tot accept până mi se umple paharul, apoi nu mai există cale de întoarcere”

Când ai dezamăgit cel mai tare și de ce?

Cu siguranță am dezamăgit. Eu sunt genul de om care acceptă foarte multe lucruri, și tot accept până mi se umple paharul, apoi nu mai există cale de întoarcere, sunt foarte tranșantă atunci. Chiar dacă regret apoi nu-mi trec peste cuvânt și așa devin o dezamăgire pentru oamenii cărora le-am făcut asta. Nu am zis că nu m-au iubit, poate au rămas cu super mare iubire față de mine dar și dezamăgire.

De ce a renunțat Maria Constantin să poarte costum național

Dacă te-ai găsi din nou la începutul carierei, ce greșeli ai avea grijă să nu mai repeți?

Dacă aș avea mintea de acum ar fi altceva. De obicei eu am mers pe instinct, nu am mers că așa trebuie chiar dacă am fost des criticată. Și acum pe paginile mele de socializare lumea mă critică, pentru că am lăsat costumul național. Dacă am părut mult prea avantgardistă pentru oameni a fost pentru că așa mi-a prins mie bine, nu mi-a plăcut niciodată să fiu copia cuiva, mi-a plăcut să fiu eu.

“Muzica clasică este stiul în care mă regăsesc, dar la noi nu există public pentru așa ceva”

Poți să cânți orice, de la operă la manele. Care este, totuși, stilul în care te regăseșți cel mai bine?

Faptul că pot cânta atâtea stiluri poate fi și un defect pentru că unii apreciază un stil, alții alt stil, și cumva se contrazic între ei. Dându-le mai multe stiluri muzicale la un moment dat nu mai înțeleg nimic. Este foarte tare pentru cine înțelege dar mereu vor avea oamenii de comentat de ce am trecut de la muzică clasică la manele.

Și da, muzica clasică este stiul în care mă regăsesc, dar cum la noi nu există public pentru așa ceva, din păcate este greu să răzbeșți într-un domeniu în care există o marjă foate mică de public.

„Simt că m-am născut în altă eră și în țara în care nu trebuia”

Tu ai evenimente unde cânți toate stilurile

Da, până la urmă trebuie să fim realiști, recunosc că trebuie să supraviețuiesc, deci cântăm și altceva. Dar sunt fericită că anul asta am avut câteva evenimente unde am cântat și muzică clasică, mi-au acceptat studiile. Mai sunt oameni care înțeleg, dar eu ți-am spus, simt că m-am născut în altă eră și în țara în care nu trebuia. Dacă eram în Italia sau Germania lucrurile stăteau altfel.

Chiar în timpul pandemiei aveam multe eveniemente luate, abia terminasem Conservatorul și am vrut să plec în Italia, la un casting pentru Don Giovanni. Dar sesiunea începea în iunie, când începeau și evenimentele la noi, așa că am renunțat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter