Margareta Pâslaru, apariție stilată la 80 de ani. Artista a lansat un album cu care susține o cauză nobilă

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 27 aprilie 2023, 15:39

Margareta Pâslaru demonstrează că arta nu are vârstă. Îndrăgita interpretă a lansat un nou album, cu doar câteva luni înainte să împlinească la vârsta de 80 de ani.

Marți, Margareta Pâslaru a sărbătorit 65 de ani de carieră prin intermediul unui nou album, intitulat „Timpul nu moare – 65 de ani în showbiz”.

Margareta Pâslaru, apariție uluitoare la 80 de ani

Doar câteva luni o mai despart pe Margareta Pâslaru de venerabila vârstă de 80 de ani. Interpretă, compozitoare și textieră, aceasta poate spune că este o artistă completă.

Ceea ce este la fel de impresionant este faptul că, deși mai are puțin și împlinește 80 de ani (pe 9 iulie), Margareta arată impecabil.

Citește și: Feli lansează „Flori de argint”, o piesă ce-și are inspirația în șlagărele României

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica Margaretei Pâslaru

Îmbrăcată într-un costum negru cu alb și cu părul grizonat, celebra cântăreață a arătat că, pentru ea, vârsta este doar un număr, la lansarea noului său album.

O profesionistă desăvârșită, Margareta Pâslaru a fost încântată să vadă că la eveniment au participat mai multe generații, ceea ce înseamnă că muzica ușoară nu a fost uitată.

Aflată în lumina reflectoarelor de la 15 de ani, îndrăgita artistă nu și-a întrerupt nicio clipă cariera, alegând întotdeauna să facă muzică pentru sufletele oamenilor.

Albumul Margaretei Pâslaru susține o cauză nobilă

Noul album al Margaretei Pâslaru, „Timpul nu moare – 65 de ani în showbiz”, susține și o cauză nobilă.

Potrivit Agerpres, toate încasările din vânzările de albume, precum şi din drepturile de autor vor fi direcţionate către Ambulanţa Monumentelor, un proiect non-profit care sprijină protejarea patrimoniului imobil din România.

Citește și: Urania Cremene: “Suntem prima generație de părinți conștienți care se uită la greșelile lor”/ Interviu exclusiv

Citește și: Antonia, dezvăluiri despre cei trei copii. Ce drum vor să urmeze în viață Maya, Akim și Dominic: „O să joace într-un film” / Video

„Mă bucur, este splendid că au venit mai multe generații să mă vadă. Mulți tineri care mi-au adus flori, copii care îmi ascultă muzică. Pentru că v-am adus muzică nouă ca să ascultați, pentru că, vedeți, toate piesele au suflul prezentului. Și eu mă schimb și trăiesc la momentul prezent, lucrez la timpul prezent și de asta cred că se simte acest suflu nou. Nu are rezonanța de altădată”, a afirmat artista la lansarea albumului pentru Click.

În finalul prezentării albumului său, Margareta Pâslaru a spus, plină de modestie: „Dar eu sunt doar un artist, nimic mai mult. Am ajuns la etapa vieții în care eu doar înregistrez piese”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Margareta Pâslaru la 80 de ani

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter