Mara Bănică se testează zilnic pentru COVID-19. „Mă tem foarte tare de boală”

De Unica.ro, pe

Mara Bănică (46 de ani) este însărcinată cu al doilea copil, o fetiță. Jurnalista mai are un fiu, Dima, dintr-o relație de scurtă durată din trecut. În prezent, Dima nu are o relație cu tatăl lui biologic, însă fostul iubit al Marei, Răzvan, i-a fost și continuă să-i fie tată.

Mara Bănică se testează zilnic pentru COVID-19. „Mă tem foarte tare de boală”

Mara și soțul ei sunt căsătoriți din primăvara anului 2021, după ce s-au logodit în iunie 2020. În câteva luni, jurnalista va deveni mamă pentru a doua oară. În ciuda bucuriei pe care o simte în aceste momente, Mara se teme foarte tare de noul coronavirus.

„Mă testez zi de zi, și eu, și Dima. Nu am niciun fel de simptome, sper să rămână așa, dar am avut un atac de panică. Mă tem foarte tare de boală și din cauza sarcinii, e și normal. Mi-e frică să nu se întâmple ceva, mai ales că este un copil foarte dorit”, a mărturisit Mara pentru Fanatik.

Dată fiind incertitudinea efectelor vaccinului anti-COVID-19 asupra femeilor însărcinate, Mara încă nu s-a vaccinat. „La acea vreme, pe când eu mă chinuiam să rămân însărcinată, nu era clară situația cu vaccinul. Mi s-a recomandat să nu îl fac. După ce am rămas însărcinată, tot nu era clar dacă e bine să te vaccinezi, așa că nu l-am făcut. Zic medicii că e ok, dar nu pot să risc”, a mai spus jurnalista.

„Acum un an și trei luni, pe când eram la Acces Direct, ne-am îmbolnăvit. A fost foarte aiurea atunci, am trecut prin clipe cumplite. M-am simțit rău de tot. Dima a fost pozitiv vreo cinci săptămâni, iar soțul a fost cel mai rău. Acum sper că ce spun medicii despre memoria celulară este pe bune, că anticorpi nu mai am”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mara Bănică s-a căsătorit. Cum arată verighetele perechii

Anca Serea, despre timpul petrecut în cuplu după 6 copii

Andreea Bănică, despre provocările din mariajul cu Lucian Mitrea: „Nu mă mai regăseam”

„Luni la rândul am trecut prin puncții pentru a reuși. Anestezie generală, dureri, nici nu pot spune. Da, am rămas însărcinată în urma unor proceduri in-vitro. Ne doream enorm să devenim părinți. Vom avea o fetiță. Suntem toți trei nerăbdători să o vedem. Este un copil foarte dorit și de mine și de soțul meu”, a mai povestit.

„Pe cale naturală era aproape imposibil să mai rămân însărcinată, mai ales că vorbim de o vârstă. Eu sunt fericită că s-au făcut asemenea progrese în medicină și că o femeie ca și mine poate, chiar dacă trebuie să suporte niște greutăți, să mai rămână însărcinată”, a încheiat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter