Cum se simte Andreea Marin după a doua infectare cu COVID-19

De Unica.ro, pe

Andreea Marin (47 de ani) a avut COVID-19 pentru a doua oară în august 2022. În mediul online, prezentatoarea TV a dezvăluit cum se simte după a doua infectare.

Cum se simte Andreea Marin după a doua infectare cu COVID-19

„A fost ca o gripă normală. Trei zile a fost deranjant, apoi am revenit la starea normală. Tratament simplu. Nimic deosebit, mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt singura din familie care a avut COVID-19. Am fost fericită să fie așa. Violeta și Adrian au avut grijă de mine, gătindu-mi și lăsându-mi tot ce am nevoie la ușă. (…) Am fost nevoită să amân planuri profesionale. Ceea ce nu a fost o bucurie, dar e de înțeles. Mergem mai departe”, a declarat Andreea Marin, pentru Impact.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Supa asta simplă, sănătoasă și gustoasă, cu legume, tăiței și pătrunjel parfumat proaspăt cules din grădina noastră cu miresme, îmi amintește de supa mamei. Sunt atât de departe și, totuși, atât de aproape acele vremuri frumoase! Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de COVID-19. Nu v-am spus, pentru că nu e nevoie de îngrijorare în plus. Avem cu toții destulă și eu sunt bine. Nu au fost probleme mari de depășit. Am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior. Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea «Supă de pui pentru suflet» (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, a mai scris prezentatoarea TV pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Andreea Marin, despre fostele sale mariaje: „Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți”

Citește și: Andreea Marin a pierdut două sarcini. „Chiar de ziua mea eram pe masa de operație”

Mama prezentatoarei TV, Violeta Marin, s-a stins din viață în brațele jurnalistei, când aceasta din urmă avea doar 9 ani, în urma unui accident rutier. Andreea, sora ei, Cristina, și tatăl lor se aflau de asemenea în mașină. Tatăl Andreei s-a stins din viață în martie 2016, în urma unui infarct.

De mai bine de 5 ani, Andreea formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, fost consul al României în Libia. Jurnalista este mama unei fiice, Ana Violeta (14 ani), din fostul mariaj cu actorul, artistul și prezentatorul TV Ștefan Bănică Junior (54 de ani).

Violeta mai are doi frați, unul mai mare, Radu Ștefan Bănică (19 ani), și unul mai mic, Alexandru Bănică (3 ani). Radu este fiul lui Ștefan din relația cu Camelia Constantinescu, iar Alexandru este fiul lui din actualul mariaj cu artista Lavinia Pîrva (37 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter