Mara Bănică s-a căsătorit. Cum arată verighetele perechii

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 august 2021, 11:08

Jurnalista Mara Bănică (46 de ani) și iubitul ei s-au căsătorit. Perechea s-a logodit în luna iunie a anului trecut. Actuala relație a jurnalistei a urmat uneia de 5 ani. După respectiva despărțire, Mara a luat decizia de a nu dezvălui informații despre actualul ei partener de viață.

„Nu vreau să îl arăt deloc. Și nu își dorește nici el. Suntem de un an și ceva împreună. E o relație frumoasă, este un om cu care mă potrivesc și cu care mă înțeleg foarte bine”, spunea Mara Bănică în 2020.

Mara Bănică s-a căsătorit. Cum arată verighetele perechii

În mediul online, Mara a dezvăluit miercuri, 31 martie 2021, că ea și iubitul ei s-au căsătorit. Atunci, pe contul personal de Instagram, jurnalista a publicat o fotografie cu verighetele lor. Pe 12 iunie 2021, Mara a postat și prima imagine de la cununia religioasă. Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Pe o felicitare din spatele verighetelor apare scris textul: „Mara Bănică, de bunăvoie și nesilită de nimeni, te căsătorești cu mine? Să fim împreună la bine și la greu!”. În dreptul imaginii, Mara a scris: „Da!”.

„Vaaaaai, ce romantic!!!!”, a scris prezentatoarea TV Kiki Cioran în secțiunea de comentarii. „Felicitări !!!! Sunteți minunați împreună!!! Să vă dea Dumnezeu tot binele din lume!!!; FELICITĂRI. Casă de piatră!”, au mai scris și alți urmăritori de-ai jurnalistei.

Citește și:

Emily Ratajkowski, siluetă impecabilă la mai puțin de o lună de la naștere

Delia, problemă surprinzătoare de sănătate: „Nu înțeleg cum este posibil”

Ce a simțit Smiley când și-a ținut fiica prima dată în brațe: „Am rămas șocat”

În urmă cu ceva timp, Mara dezvăluia că își dorește să devină mamă pentru a doua oară, dacă s-ar putea, tot de băiat. Jurnalista are un fiu, Dima, dintr-o relație de scurtă durată din trecut. În prezent, Dima nu are o relație cu tatăl lui biologic, însă fostul iubit al Marei, Răzvan, i-a fost și continuă să-i fie tată.

„Răzvan e născut în zi cu Dima. Dima a crescut cu Răzvan. Așa a rămas, tati. Chiar e tati pentru Dima. E clar că lucrurile nu mai erau bine între noi. Dacă îmi mai dă Dumnezeu un alt bărbat, nu mai pun poze cu el pe Facebook. (…) El cu copilul se văd, vede copilul.

E un om bun. Dacă nu era un om bun nu stăteam cu el. (…) Îmi lipsește comunicarea cu el. Eram foarte buni prieteni. Nu a existat ceva la omul ăsta care mie să îmi displacă. Nu pot să spun că a greșit el în chestia asta”, a mai spus Mara Bănică, după despărțirea de Răzvan.

„Eu îmi doresc foarte mult un copil și îmi doresc o familie în adevăratul sens al cuvântului. Deci mi-aș dori să știu că îmi găsesc în sfârșit pe cineva cu care să stau așa până mor eu sau moare el. Cred că un băiat mi-aș mai dori”, mai mărturisea Mara în trecut, potrivit VIVA!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter