Mara Bănică, cerută de soție. Cum arată inelul numit „Lady Diana”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 25 iunie 2020, 18:09
Mara Bănică, în vârstă de 44 de ani, a fost cerută de soție de iubitul ei, iar inelul pe care l-a primit este de-a dreptul spectaculos. Jurnalista a dat vestea cea mare și a povestit cum a avut loc fericitul eveniment.

Inelul pe care aceasta l-a primit este realizat din aur și decorat cu diamante și safire și poartă numele de „Lady Diana”.

Potrivit Marei, cererea în căsătorie nu a fost deloc romantică, însă a fost o adevărată surpriză pentru ea, întrucât nu se aștepta să primească inelul atât de repede.

„Am primit un inel și cam atât. Nu mă așteptam, a fost o surpriză. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud. Cred că de acolo este luat și acum mi l-a dat. A zis ”uite, să ai și tu ceva pe mână, să se vadă că ești a mea”. Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine”, a declarat Mara Bănică la Antena Stars.

Citește și: O prezentatoare riscă să fie concediată pentru că este prea frumoasă

Jurnalista a mai povestit în emisiunea Star Matinal că fiul ei știa de inel, însă nu i-a spus nimic pentru a nu strica surpriza.

Bijuteria poartă numele „Lady Diana” pentru că un astfel de inel i-a fost oferit Prințesei Diana de către Prinșul Charles, atunci când s-au logodit.

Vezi în Galeria FOTO cum arată inelul de logodnă primit de Mara Bănică.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter