Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Cum și-a petrecut aniversarea

De Unica.ro, pe

Mioara Roman, mama Oanei Roman (45 de ani), a împlinit 81 de ani luni, 19 aprilie 2021. În prezent, Mioara este îngrijită într-un complex de lux din București. Tot luna aceasta, dar pe 13 aprilie, s-a aniversat și Oana.

Cu ocazia împlinirii a 45 de ani, Oana și fiica ei, Isabela, au mers în vacanță în Egipt. Isabela este fiica vedetei TV din fostul mariaj cu Marius Elisei. Cuplul a divorțat la notar la începutul anului 2021, după șapte ani de mariaj.

Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Cum și-a petrecut aniversarea

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a deteriorat treptat în anul 2020. În decursul a două luni, Mioara a suferit două intervenții chirurgicale. A fost operată de colecist, apoi a suferit o intervenție laparascopică pentru îndepărtarea unui punct de grăsime infectat.

Mioara Roman suferă de Parkinson și are mâna dreaptă paralizată. Pentru că nu se mai descurca cu îngrijirea ei, Oana Roman a decis să-și interneze mama într-un centru de tratament de lux.

Fotografii de la aniversarea Mioarei Roman găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Mioara și-a sărbătorit aniversarea alături de fiicele ei, Oana și Catinca, și de nepoata ei, Isabela. „La mulți ani, mama! Am fost toate cu ea azi. I-am dus flori și am stat de vorbă.

Ne-a povestit despre prietenii pe care și i-a făcut cât a stat la tratament și ne-a arătat ce progrese fantastice a făcut cu mâna, care este acum mult mai mobilă. O așteptăm de Paște acasă”, a scris Oana pe Instagram.

„Aici sunt foarte stricți cu regulile. M-au pus să fac un test rapid COVID, ca să pot să intru la mama, pentru că vin din vacanță”, a mai precizat Oana într-un InstaStory.

Citește și:

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Ce spune Oana Roman despre o nouă relație după divorțul de Marius Elisei

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Oana Roman le-a răspuns celor care au acuzat-o că și-a internat mama într-un azil

„Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist de azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii.

Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, le-a răspuns Oana Roman celor care au criticat-o.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter