Mama Monicăi Gabor a murit supărată pe Irinel! Vezi care e motivul

De Libertatea.ro, pe

Cu o seară înaintea stupidului accident în care şi-a pierdut viaţa, Veronicăi Bulai i s-a făcut brusc dor de fiicele sale, Alina, Ramona şi Monica, dar şi de nepoţica ei favorită, Irinuca, astfel că le-a arătat prietenelor cu care plecase la drum, în pelerinaj, întreaga arhivă foto din telefonul mobil.
Când a ajuns la pozele cu Irinuca, fiica Monicăi şi a lui Irinel Columbeanu, femeia a oftat, după care le-a făcut femeilor o mărturisire emoţionantă: suferea că fostul ginere nu a mai lăsat- o pe micuţă să vină în vizită, în Bacău, unde ea locuia.
„Hai să facem o poză! Să facem o poză pentru fetele mele”, acestea au fost, potrivit martorilor, ultimele cuvinte ale Veronicăi Bulai, înaintea teribilului accident. Femeia de 54 de ani a murit cu gândul la cele trei fiice ale sale, dar şi neîmpăcată sufleteşte, întrucât nu-şi mai văzuse nepoţica, pe fetiţa Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu, de mai bine de un an.
Cu o seară înaintea decesului, după ce s-a uitat pe telefonul mobil, la fotografiile fetelor sale, Alina, Monica şi Ramona, Veronica Bulai s-a destăinuit colegelor cu care plecase în excursie că-i este foarte dor de Irina.
Mai mult pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter