Mama lui Paul Walker, informații noi despre ziua accidentului

De Oana Dinu, pe
La cinci ani de la cumplitul accident în care Paul Walker și-a pierdut viața, mama actorului dezvăluie circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Cheryl, mama starului din „The Fast and the Furious”, a povestit în cadrul documentarului despre viața actorului „I Am Paul Walker”, ce s-a întâmplat în dimineața zilei de 30 noiembrie 2013, înainte să se întâmple accidentul în care Paul Walker și prietenul lui și-au pierdut viața, conform A1.ro.

Femeia a povestit că în timpul unei pauze de la filmările pentru „Furious 7”, era în bucătărie împreună cu fiul ei și fiica acestuia, Meadow, și făceau planuri pentru a cumpăra brad de Crăciun. La un moment dat, actorul a primit un mesaj prin care i se amintea că trebuie să fie prezent la un eveniment de caritate de care uitase și s-a grăbit să plece.

„În timp ce noi aveam această discuție, el a primit un mesaj pe telefon. A spus <> S-a grăbit să plece” a mărturisit Cheryl.

La scurt timp, Paul Walker şi Roger Rodas  au murit după ce automobilul în care se aflau a ieșit de pe partea carosabilă, s-a izbit de un stâlp și de un copac și a explodat imediat după impact. Ei participaseră la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

 Citește și:

Ucigașul surorii lui Venus și Serena Williams a fost eliberat din închisoare

Thomas Markle, afirmație despre Prințesa Diana. Este picătura care a umplut paharul pentru Familia Regală

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter