Primele imagini de la accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. Reacțiile vedetelor

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 10 aprilie 2023, 09:58

Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier, în cursul zilei de duminică. Actrița în vârstă de 26 de ani a accidentat mortal un bărbat, pe strada Știrbei Vodă din București. La scurt timp de la accident, poliția a ajuns la fața locului.

În mașina Monicăi se afla și sora acesteia, Ana Odagiu. Cele două au sunat imediat la numărul de urgență 112, însă medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 35 de ani.

Primele imagini de la accidentul produs de Monica Odagiu

În după-amiaza zilei de 9 aprilie 2023, surorile Odagiu se deplasau cu mașina personală pe strada Știrebei Vodă din Capitală, în apropiere de Ateneul Român. La un moment dat, un bărbat s-a aruncat pe trecerea de pietoni, iar actrița l-a lovit din plin. Potrivit acesteia, a făcut tot posibilul pentru a evita impactul, însă fără succes.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, a declarat Monica Odagiu pentru Antena 3.

Citește și: Monica Odagiu, primele declarații după ce a accidentat mortal un pieton: „Sunt traumatizată”

La locul accicentului a venit și iubitul Anei Odagiu, actorul Conrad Mericoffer.

„S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuia. Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală, cert este că s-a întâmplat asta. Mai multe detalii nu putem oferi acum, până nu se termină ancheta poliției. În rest, cam atâta pot să vă spun”, a afirmat bărbatul citat de Adevărul.

Aflați primii la locul accidentului, jurnaliștii de la Antena 3 au surprins și primele imagini cu Monica și Ana Odagiu, după ce bărbatul a fost declarat mort.

Citește și: Surorile Ana și Monica Odagiu lansează un nou proiect muzical

Cele două sunt vizibil afectate de ceea ce s-a întâmplat. Monica Odagiu a declarat, câteva ore mai târziu, că încă este în șoc.

Reacțiile vedetelor, după postarea Monicăi Odagiu

În urmă cu câteva ore, Monica Odagiu a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a explicat că a făcut tot posibilul pentru a evita impactul, însă tragedia tot s-a produs. Actrița a mărturisit că este șocată de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că bărbatul a murit în fața ei, iar medicii nu au mai putut să îl resusciteze.

Citește și: Cum a reacționat partenera de viață a lui Dan Bittman când a aflat că artistul are o relație cu Monica Odagiu

Citește și: Drama din viața surorilor Ana și Monica Odagiu și mărturisirea care le-a unit: „A fost un moment de sinceritate”

La postarea Monicăi au comentat câteva vedete, care i-au transmis acesteia gândurile lor bune și încurajări.

„Mult curaj, Monica! Dumnezeu e mare. Suntem alături de tine”, i-a transmis Cătălina Grama (Jojo).

„Trimit energie bună pentru că în astfel de momente cuvintele sunt de prisos”, a spus și Andreea Perju.

„Te îmbrățișez tare, să fii puternică și să găsești pace în durerea ta/ Îmi pare foarte rău că ai trecut prin asta și sper să te întregești repede. Iar omul acela să își găsească liniștea acum, printre îngeri”, a scris actrița Natalie Ester pe Facebook.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini de la accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter