Majda Aboulumosha, urmărită de ghinioane: „Nu știu de unde mai am energie”

De Oana Savin, pe

Majda Aboulumosha are parte de câteva zile mai puțin norocoase. Actrița în vârstă de 33 de ani a mărturisit că ghinioanele par să se țină după ea de ceva timp.

Activă pe rețelele de socializare, Majda le-a povestit urmăritorilor ei că zilele aceasta a avut parte de câteva întâmplări mai puțin plăcute.

Majda Aboulumosha, urmărită de ghinioane

Într-o postare pe InstaStory, Majda a povestit cum zilele aceasta a avut parte de atâtea ghinioane câte nu a avut în întreaga ei viață.

Mai exact, actrița s-a confruntat cu câteva probleme casnice: i s-a stricat mașina de spălat, a primit o altă mobilă decât cea pe care o comandase, iar atunci când a venit mobila care trebuia, a primit-o cu câteva piese lipsă.

„Mașina de spălat îmi dă eroare de 2 zile (nu mai reușesc să o deschid și am apă în ea), oamenii mi-au livrat altă mobilă, azi mi-a venit noua mobilă, dar cu piese lipsă. Hei… eu nu sunt ghinionistă! Ce se întâmplă?”, a scris Majda Aboulumosha pe Instagram.

Majda Aboulumosha, urmărită de ghinioane: „Nu știu de unde mai am energie”

„Dar și când termin de mobilat și curățat o să beau jumate de pahar de vin, că eu nu beau niciodată. În ultimele zile am întâmpinat atâtea… că nu-mi vine să cred de unde mai am energie”, a precizat actrița.

Citește și: EXCLUSIV. Majda Aboulumosha, despre relația cu iubitul ei. Când va îmbrăca rochia de mireasă

Citește și: Majda Aboulumosha, secretul siluetei perfecte: „Gust, dar nu pot să zic că mănânc mult”

Citește și: Cum își întreține Majda Aboulumosha frumusețea și sănătatea părului creț. Trucurile vedetei sunt la îndemâna oricui

Citește și: Majda Aboulumosha, declarații despre al doilea copil: „O să fie primit cu brațele deschise”

Majda, șapte ani de ghinion: „Pot să duc mai mult de atât”

Dacă în general orice persoană s-ar supăra și ar cădea pradă frustrării din cauza atâtor ghinioane, se pare că Majda preferă să apeleze la simțul umorului pentru a trece peste greutăți.

„Dar, hey! Am fost la Survivor. Adică pot să duc mai mult de atât. Ia să vedem ce o să mai vină”, a precizat Majda.

Majda Aboulumosha, urmărită de ghinioane: „Nu știu de unde mai am energie”

Într-o altă postare pe InstaStory, actrița spune că și-a dat seama de unde vine acest ghinion: în urmă cu o săptămână a spart o oglindă.

„Gata măiiii… Vă amintiți când am spart oglinda în urmă cu o săptămână? Câți ani erau? 7 parcă, nu? Mâine mă duc să îmi iau o rochie nouă. Nu de alta, dar măcar să mă prindă bine îmbrăcată ghinionul”, a glumit Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha, urmărită de ghinioane: „Nu știu de unde mai am energie”

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Majda Aboulumosha

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter