Zodii lovite de ghinion după Paște. Nativii care încheie luna aprilie în lacrimi

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 14 aprilie 2023, 14:18

Norocul este un prieten inconștient, însă cunoașterea celor mai ghinioniste semne zodiacale te pote ajuta să sștii dacă lucrurile vor merge așa cum îți dorești sau dacă ar trebui să te pregătești pentru blocaje neașteptate. După Paște, câteva zodii vor avea parte de o perioadă mai dificilă.

Care sunt zodiile care ar trebui să evite să ia decizii majore la sfârșitul lunii aprilie, ne spun astrele.

Zodii lovite de ghinion după Paște

Paștele este o sărbătoare a bucuriei, a renașterii, a liniștii și a păcii. Dar odată cu trecerea acestei sărbători importante, nativii unor zodii se vor confrunta cu câteva zile mai dificile.

Scorpion

În timp ce alții văd personalitatea ta înflăcărată pe dinafară, ceea ce nu știu este că te-ai săturat să te simți nevăzut și să aștepți să apară norocul și în calea ta. Vei avea o perioadă mai proastă, dar ține minte, soarele va răsări și pe strada ta.

Citește și: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru a doua jumătate a lunii aprilie. „Mercur retrograd pe Taur!”

Rac

S-ar putea ca norocul să nu fie de partea ta în ultima parte a lunii aprilie, însă este în regulă. Natura ta emoțională, dar ușor neîncrezătoare, a învătat să nu se bazeze niciodată pe alții. AR putea părea împotriva firii tale să te bazezi pe alții, dar nu e nicio rușine să recunoști când ai nevoie de ajutor.

Capricorn

În ciuda naturii tale munciotoare și aperseverenței, norocul nu este, din păcate, prietenul tău. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să iei lucrurile în piept și să știi că planetele nu au trimis în calea ta nimic la care să nu poți face față.

Citește și: 5 zodii protejate de divinitate de Paște. Ei sunt nativii care atrag binele și au parte de reușite

Gemeni

Nativii din Gemeni s-ar putea simți tentați să strălucească la locul de muncă. Însă nu se știe când ghinionul va apărea în calea ta, așa că ar fi bine să rămâi neclintit pentru că nu se știe unde vei ateriza. Finalul lunii aprilie nu este deloc unul bun cu tine.

Citește și: 5 zodii care vor avea noroc la bani după Paște. Ei sunt nativii care dau lovitura în următoarea perioadă

Fecioară

Cu o natură perfecționistă, Fecioara este puțin probabil să se mulțumească cu altceva decât cu ce este cel mai bun. Natura lor tenace se va dovedi a fi un atu în refuzul de a renunța la speranță atunci când lucrurile nu par să meargă deloc bine.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter