EXCLUSIV. Cum se menține Majda Aboulumosha după ce a slăbit 30 de kilograme

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 13:46

Majda Aboulumosha (33 de ani) a radiat la Unica Urban Party. Prezentatoarea TV a purtat o rochie lungă, fluidă, cu imprimeu floral portocaliu, talia marcată și mânecile ușor bufante. Majda și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale galbene cu toc.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cum se menține Majda Aboulumosha după ce a slăbit 30 de kilograme

Cel mai mult, în trecut, Majda a cântărit 89 de kilograme. După ce a slăbit, prezentatoarea a oscilat între „56 și jumătate și 58 de kilograme”. La vremea aceea, prezentatoarea a spus ce dietă a ținut pentru a slăbi, iar noi am aflat cum reușește să se mențină în prezent.

Majda Aboulumosha

Ce alimente evită Majda?

Sunt foarte multe preparate pe care le evit pentru că eu am slăbit foarte multe kilograme, vreo 30 la număr, de-a lungul vremii. Am tot avut oscilații și am învățat cum să mă hrănesc sănătos, dar, în același timp, să mai am și mici scăpări, numai că și acelea sunt controlate.

Alimentele pe care eu le evit sunt în general prăjelile, tocănițele, lucrurile de genul acesta, grele. Mai mult consum salate și alimente cât mai crude, neprocesate, pentru că astea îmi și plac, deși eu gătesc foarte mult pentru familia mea. Fac mâncare gătită, dar eu nu prea consum.

Cu ce rețete nu dă Majda niciodată greș în bucătărie?

Cheescake! În zona prăjiturilor pot să spun că m-am specializat. Am un business din lucrul acesta. Cu sarmalele turcești iar nu dau greș, cu mămăliga. Sunt preparatele pe care în general copilul meu le adoră.

Are Majda fobii?

Am mai scăpat. Înainte nu suportam gândăceii sau orice însemna insectă. Dacă era ceva pe mine făceam ca toate cele. Dar am scăpat, având în vedere că am fost implicată în câteva proiecte care m-au dus departe și a trebuit să mă descurc, de-atunci nu mai am.

Are vreo Majda vreo amintire stânjenitoare de care își mai amintește și acum?

Am fost, când eram mai mică, cum se spunea, la luat de fructe, peste gard. Mai eram prinși noi, copiii. Ne certau acasă familiile. S-au întâmplat multe lucruri de genul acesta.

Cum a slăbit cele 30 de kilograme?

„Primele două zile – iaurt și salată. După care, următoarele trei zile – iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr. În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele trei zile.

Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton. Eu am consumat foarte multă salată, însă nu am folosit toate legumele în salată. De exemplu, roșia îmi face un pic de aciditate și atunci am preferat să mănânc foarte multă salată de varză sau salată simplă sau salată cu castravete cel mult.

Am folosit ulei normal, nu de măsline, însă cu cât folosiți mai mult ulei de măsline, rezultatele vor apărea mai devreme. Se ține atât cât vă doriți voi și cât puteți. Nu este luată de la vreun specialist, așa că vă rog să luați legătura cu un nutriționist. Am ținut-o pe propria răspundere, pentru corpul meu. La mine a dat rezultate”, mărturisea Majda în aprilie 2020.

Majda prezintă show-ul Femeia alege la Pro 2

De pe 20 septembrie 2021, pe Majda o vom putea urmări găzduind show-ul Femeia alege, pe Pro 2. Producția filmată în Turcia se va difuza de luni până duminică, de trei ori pe zi, de la 13:00, 19:00 și 22:30. Femeia alege este prima producție proprie a Pro 2 din ultimii ani.

Majda Aboulumosha

În trecut, prezentatoarea a participat în show-urile Survivor România și Ferma Vedetelor și a prezentat emisiuni difuzate de Kanal D și Antena Stars. Majda a avut o copilărie dificilă, fiind părăsită de tatăl ei la vârsta de doar un an. După 25 de ani, prezentatoarea și tatăl ei s-au reîntâlnit.

„Dintre noi doi, eu am fost cea care a fost convinsă că ne vom revedea, la un moment dat. L-am rugat atunci să nu plece din viața mea. Are familie și nu are rost să-l destabilizez. Familia tatălui meu nu știe că exist. Acum, dacă sună, nu mai am același sentiment ca înainte, dar în continuare îl respect. Dumnezeu așază lucrurile la timpul lor”, mărturisea Majda în trecut, în emisiunea La Măruță.

În anul 2016, după un mariaj de 3 ani, Majda a divorțat de artistul J. Yolo. Fostul cuplu are împreună o fiică, Jacqueline, în vârstă de 8 ani.

Foto: Instagram; Unica Urban Party

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter