Majda Aboulumosha, declarații despre al doilea copil: „O să fie primit cu brațele deschise”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 iunie 2021, 12:15
Majda Aboulumosha trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu Mihai Ștefan și a mărturisit că este foarte fericită. Mai mult, vedeta a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou mamă. 

Majda Aboulumosha a povestit că fiica sa în vârstă de opt ani, Jacqueline, i-a cerut să îi facă o surioară sau un frățior. Artista a mărturisit că nu respinge ideea și dacă s-ar întâmpla acest lucru, s-ar bucura să devină din nou mamă.

„Mi-a zis și la patru ani și acum de curând. Nu spun niciodată nu, eu iubesc foarte mult copiii și dacă vreodată o să se întâmple lucrul acesta în viața mea o să fie primit cu brațele deschise, sunt convinsă de asta, dar las lucrurile să se întâmple exact în voia lor.

Eu sincer îmi mai doresc un copil, dar dacă e să se întâmple, dacă nu o să se întâmple nu înseamnă că nu sunt fericită cu ce am. Sunt liniștită, asta vreau să spun. Mi se pare un lucru mare să spui sunt împlinit, sunt extrem de fericită.

Nu știu, lucrurile astea mi se par mari sau nu știu dacă un om este complet pentru că și cel mai bogat om, și cel mai fericit care zice lucrurile acestea au pe undeva o lipsă și atunci eu sunt liniștită. Pentru mine, liniștea înseamnă iubire. Sunt liniștită și este cel mai important”, a declarat Majda la Antena Stars.

Citește și: Tatăl cântăreței Elena Gheorghe, acuzat că a refuzat să însoțească un cortegiu funerar. Ce spune preotul Gheorghe

Anca Serea: Problemele grave de sănătate pe care le am nu-mi permit să mai fac un copil

Anamaria Prodan, tratamente de mii de euro pentru regenerarea părului

De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

Și Mihai, iubitul actriței Majda Aboulumosha, ar mai vrea un copil

Și iubitul vedetei, Mihai, s-a arătat încântat de ideea de a mai avea o fetiță. Acesta a devenit tată în urmă cu zece ani, atunci când Laurette Attindehou a adus-o pe lume Serena Luce Maria.

„Ştiu cum e să ai copii şi, cu siguranţă, dacă ar fi să avem încă o fetiţă ar fi la fel de frumos”, a mărturisit el într-un interviu pentru OK! Magazine.

„Important e să ne iubim. Şi cu toţii ar trebui să iubim viaţa, să căutăm bunătatea, să nu rămânem dezamăgiţi dacă ceva nu ne-a ieşit şi să avem puterea să credem că totul are o rezolvare. Când o uşă se închide, se deschide o alta”, a spus și Majda în același interviu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter