Cât câștigă săptămânal „Faimoșii” de la Survivor România 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 ianuarie 2021, 14:50

Survivor România 2021 a revenit de curând pe micile ecrane. Competiția TV este filmată în Republica Dominicană, iar Click! a dezvăluit în exclusivitate ce sume de bani câștigă concurenții din echipa Faimoșilor.

Cât câștigă săptămânal „Faimoșii” de la Survivor România 2021?

Solistul Remus Ionuţ Dumitrache (25 de ani), cunoscut de public drept Jador, s-a făcut remarcat în cadrul emisiunii Puterea dragostei, difuzată de Kanal D și a avut propriul reality-show la Antena Stars. Potrivit Click!, artistul ar câștiga 4.500 de euro pe săptămână.

În aceeași echipă a Faimoșilor, Alexandra Stan (31 de ani) și-ar fi negociat contractul pentru a obține 2.500 de euro săptămânal. Pe următoarele locuri se află Cătălin Moroșanu (36 de ani), Costi Ioniță (43 de ani) și Culiță Sterp (28 de ani) care ar primi sume între 1.500 și 3.000 de euro.

Amna (36 de ani) a fost prima concurentă care a părăsit competiția Survivor 2021. Artista, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, a fost prima eliminată, însă alături de ea a părăsit competiția și Lucian Barbu, profesor de înot din echipa Războinicilor, din cauza unei accidentări.

Din echipa Faimoșilor mai fac parte Cosmin Stanciu, Roxana Nemeș, Zanni (Zannidache Edmond), Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc și Elena Marin.

Cine sunt ceilalți concurenți din echipa Faimoșilor

Cosmin Stanciu este practicant de karate de la vârsta de șapte ani și predă acest sport complex altor copii și adolescenți la C.S. Politehnică Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni. În prezent este și antrenor de fitness.

Solista Roxana Nemeș are studii în Jurnalism, iar un timp a apărut în emisiunea Acces direct unde a avut o rubrică de interviuri. Artista este logodită din luna ianuarie a anului trecut cu iubitul ei, Călin Hagima.

În vârstă de 23 de ani și cu origini grecești, Zanni are o poveste de viață impresionantă. A crescut într-un orfelinat, iar acum face primii pași în cariera sa muzicală alături de artistul Alex Velea.

Majda Aboulumosha este actriță și prezentatoare de televiziune. A jucat în telenovelele Aniela și Iubire și onoare și a prezentat alături de artistul Andrei Ștefănescu emisiunea de divertisment Showbiz Report, difuzată de postul Antena Stars. Din fostul mariaj cu Maurice Jacques sau J. Yolo, Majda are o fiică, Jacqueline, iar de doi ani formează un cuplu cu omul de afaceri Mihai Ștefan.

Simona Hapciuc, mamă singură

Timp de 12 ani, Simona Hapciuc a practicat kickboxingul și activează în prezent ca antrenoare de fitness. Este mama unui fiu, Dimitrie, pe care îl crește singură. „Am rămas însărcinată, dar tatăl lui Dimitrie a decis să dispară când a auzit.

Mi-a dat de ales, fie avortez, fie pleacă. Între noi fusese dragoste la prima vedere, vorbeam despre copii și căsătorie. Firul s-a rupt din cauza mamei lui. A fost părăsit de tatăl lui, părinții divorțând, și a fost crescut de mamă.

El și-a dorit copilul, dar mama lui nu. Nu a acceptat să îi dea drumul din cuib să își întemeieze o familie. Mama lui nu a acceptat să fie pe planul doi”, declara Simona în trecut pentru Click!.

Ana Porgras, înlocuită în ultimul moment de Elena Marin

Elena Marin, dansatoare și actriță, a înlocuit-o pe gimnasta Ana Porgras care nu a mai putut participa din cauza unor probleme medicale. Elena este logodită cu iubitul ei Andrei.

„Da, suntem logodiți. Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține la Survivor 2021 până în pânzele albe”, a declarat logodnicul Elenei pentru WOWbiz.

Foto: Instagram

Citește și:

Cristina Șișcanu, criticată că este prea permisivă cu fiica ei. „Am vrut să se manifeste!”

Survivor România 2021. De ce își acoperă Majda, din echipa „Faimoșilor”, mereu picioarele. Ce are de ascuns

Laura Cosoi, mărturisiri emoționante pe rețelele de socializare: „Sfârșitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter