Maia Morgenstern va juca alături de Sharon Stone şi Andy Garcia

De Diana Zagrean, pe

Actriţa revine în forţă cu un proiect în care va juca alături de Sharone Stone şi de Andy Garcia. Este vorba de producţia americană filmată în România, „What About Love”.
Maia Morgenstern va fi colegă de platou cu Sharon Stone (54 de ani) şi cu Andy Garcia (56 ani).
Actriţa nu este singura româncă aleasă să joace în pelicula „What About Love”, Ioan Andrei Ionescu şi Radu Iacoban au primit şi ei câte un rol alături de starurile de la Hollywood.
Filmările la peliculă au început în urmă cu o săptămână, iar locurile în care s-au turnat primele scene sunt Transfăgărăşan şi Castelul Humiazilor.
Unele scene din „What About Love” vor fi turnate la Bucureşti, dar cele care vor reprezenta apogeul peliculei vor fi filmate pe Transfăgărăşan, în zona localităţii argeşene Arefu, recunoscută pentru frumuseţea peisajului, informează Mediafax.
Toată echipa, în frunte cu Sharon Stone, este aşteptată la pensiunile din zonă cu bucate tradiţionale. „Avem mămăligă, brânză de burduf, pastramă, mici, suntem pregătiţi pentru orice petrecere şi oricare pretenţie, asigurăm distracţie garantat, dar şi linişte şi discreţie, aşa cum oaspeţii noştri o cer”, a declarat Costel Obrocea, reprezentantul unei pensiuni.
După România, se va filma în Spania, pelicula spunând povestea a doi tineri – o americancă şi un spaniol – care călătoresc prin Europa, dorind să facă un film despre dragoste. Sharon Stone şi Andy Garcia îi interpretează pe părinţii fetei în filmul „What About Love”, iar Maia Morgenstern o va interpreta pe asistenta medicală care o va îngriji pe aceasta după un accident.
Foto: Arhiva Ringier
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter