Madonna, acuzată de hărțuire de către un model britanic

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 25 iulie 2018, 10:03
Madonna este acuzată de hărțuire de către un fost model britanic, care susține că vedeta a hărțuit-o timp de doi ani, trimițându-i mai multe mesaje amoroase.

Amanda Cazalet, în vârstă de 53 de ani, spune că Madonna și-a dorit o relație cu ea și că a urmărit-o timp de doi ani de zile, cu toate că modelul era deja căsătorită cu un bărbat.

Britanica povestește cum Madonna a început să o hărțuiască imediat după ce s-au sărutat pasional în unul dintre videoclipurile artistei. Potrivit acesteia, la vremea filmării videoclipului pisei „Justify My Love”, se considera bisexuală.

Totodată, ea pretinde că a fost surprinsă când Madonna a sărutat-o cu limba în timpul filmărilor, dar că i-a făcut jocul deoarece a considerat că este „un moment de actorie” pentru care era plătită.

Se pare că acest moment a impresionat-o mult prea tare pe vedetă, scrie The Sun.

Citește și: Selena Gomez refuză colaborarea cu Maluma. Care este motivul deciziei

Cazalet declarat că modul în care Madonna s-a comportat atunci ar fi descris drept hărțuire în ziua de azi.

Madonna era obsedată de mine. La acea vreme nu m-am simțit insultată, dar acum, dacă privesc în urmă, realizez că am fost exploatată de cineva care atunci îmi era șef”, a afirmat fostul model.

Madonna s-ar fi îndrăgostit de Cazalet după ce a văzut-o defilând pentru Jean-Paul Gaultier, un prieten și colaborator al ei la finalul anilor 1980.

Amanda s-a dovedit a fi o muză pentru Gaultier, inspirând multe creații ale desingerului, inclusiv faimoasa sticlă de parfum.

Controversatul videoclip în care cele două s-au sărutat a fost filmat la un hotel din Paris, iar Cazalet a spus că atunci când a ajuns acolo, i s-a spus că va trebui să o sărute pe Madonna într-unul dintre apartamente.

La scurt timp, Madonna a început să îi trimită scrisori de peste tot în lume, declarându-și sentimentele pe care le avea pentru ea.

Citește și: Gloria Estefan a fost recompensată cu medalia de aur pentru arte

Știu că ești căsătorită și însărcinată și nu îmi pot explica atracția față de tine. Știu doar că este acolo”, i-a scris vedeta în una dintre scrisori.

De asemenea, ea i-a mărturisit modelului că „își dorește extrem de mult să o sărute din nou”.

Luna trecută, într-o licitație online a fost inclusă o scrisoare romantică, redactată cu cerneală roșie, pe care Madonna i-ar fi trimis-o lui Cazalet. Aceasta era estimată la 50.000 de dolari. În scrisoarea de mână Madonna ar fi precizat că Amanda Cazalet este „cea mai frumoasă femeie din lume”.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter