Luptă acerbă la „Chefi la Cuțite”. Cei trei jurați, puși în dificultate în prima ediție a sezonului 11

De Oana Savin, pe

Cel de al 11-lea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” începe în forță pentru cei trei jurați. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu doar vor degusta din prepararele primilor concurenți care își doresc un loc în echipe, dar vor da și prima luptă pentru amuletă.

Iar această primă luptă are noi reguli: alături de cei trei chefi, în arena culinară intră un al patrulea Chef, care va munci din greu pentru a le face concurență.

Prima luptă pentru amuletă aduce în competiție un bucătar celebru

Cel care inaugurează competiția în noua formulă este Ștefan Popescu, Chef-ul care până acum s-a aflat în platoul show-ului în calitate de invitat la jurizarea preparatelor pentru amuletă.

Show-ul gastronomic are premiera maraton cu trei ediții consecutive: luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Amuleta pentru care se vor lupta în această seară oferă un avantaj extrem de prețios în competiție, așadar, lupta va fi acerbă.

Citește și: Schimbări majore în emisiunea „Chefi la Cuțite”. Noi reguli în sezonul 11: „Va fi dezastru la amuletă”

Dar provocarea pregătită de Gina Pistol este pe măsura avantajului: 11 cutii, deschise treptat, complică la maximum misiunea Chefilor. Fiecare cutie conține câte un ingredient care trebuie integrat în preparat.

Astfel, niciunul dintre Chefi nu își poate contura farfuria de la început, cu toții fiind nevoiți să improvizeze pe parcurs. Numărul cutiilor, ales pentru a marca debutul sezonului 11, îi va urmări, de altfel, pe Chefi, în această competiție.

Citește și: Ce i s-a întâmplat Floricăi Boboi după ce a câștigat sezonul 10 „Chefi la cuțite”. „Mi se pare așa ciudat!”

„Va fi dezastru la amuletă! Vreau să o câștig, chiar dacă n-o voi folosi eu”, a anunțat Chef Ștefan Popescu.

„Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!”, a dat replica Florin Dumitrescu.

„Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane”, a comentat Cătălin Scărlătescu.

Ce se întâmplă cu amuletele câștigate de invitați la „Chefi la cuțite”

Dacă până acum fiecare chef știa pe ce amuletă se poate baza în momnetul în care intră în competiție cu echipa sa, de data aceasta lucrurile se schimbă.

Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Citește și: Ce salariu avea Gina Pistol la Antena 1. Prezentatoarea câștiga mii de euro pentru emisiunea Chefi la Cuțite

Citește și: „Chefi la Cuțite” revine la Antena 1, cu cel de-al 11-lea sezon. Confruntările dintre cei trei jurați ating un nou nivel

Cum se va desfășura prima luptă pentru amuletă din noul sezon și cine va obține victoria, dar și ce preparate și povești savuroase aduc în platou noii concurenți în etapa audițiilor pe nevăzute telespectatorii vor descoperi în prima ediție Chefi la cuțite din această seară.

Sezonul 11 al îndrăgitului show culinar este și ultimul care va fi prezentat de Gina Pistol. Simpatica prezentatoare a anunțat că a decis să întrerupă contractul cu Antena 1 pentru a se ocupa mai mult de fetița ei, Josephine.

Show-ul va fi difuzat de Antena 1 în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din prima ediție a sezonului 11 „Chefi la cuțite”

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter