Unde își vor petrece luna de miere prințul Harry și Meghan Markle

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 20 aprilie 2018, 12:57
Cel mai așteptat eveniment al anului, nunta prințului Harry cu Meghan Markle, nu este singurul subiect care captează atenția tuturor. Toată lumea se întreabă unde va merge cuplul regal în luna de miere. Se pare că au ales o destinație exotică.

 

Nunta prințului Harry cu Meghan Markle va avea loc pe 19 mai, la castelul Windsor. După ceremonia de la Capela St. George și petrecere, cuplul regal va pleca în luna de miere. S-au făcut multe speculații referitoare la locul pe care l-au ales să petreacă prima lor vacanță ca soț și soție.

Conform surselor site-ului Travel + Leisure, Harry și Meghan ar fi optat pentru Namibia, o destinație exotică uimitoare.

Sunt multe atracții turstice în Namibia, dar cel mai irezistibil dintre peisaje este Sossusvlei, care se întinde pe frontiera estică a celui mai mare parc național african, Namib-Naukluft și care are 50000 km pătrați. Aici se află cele mai înalte dune din lume, munți ondulați și văi care au apă o dată la zece ani.

 

Unde își vor petrece luna de miere prințul Harry și Meghan Markle

Palatul Kensington nu a confirmat zvonurile, dar potrivit The Independent, reporterul regal, Omid Scobie este de părere că nu prea sunt șanse ca prințul Harry și Meghan să meargă într-o destinație, chiar dacă ar fi ales-o deja, care a fost dezvăluită de presă.

„Dacă merg în Africa, atunci pariez pe Rwanda sau Malawi” a mai spus Scobie.

Citește și:

Top 5 cele mai urmărite vedete pe Instagram

Angelique Boyer, actrița din telenovela Teresa, s-a născut cu o malformație gravă numită buză de iepure

Sursă foto: shutterstock.com și northfoto.com

 


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter