Prințul Harry va sta departe de ceilalți regali la încoronarea Regelui Charles. Meghan contrazice zvonurile despre motivul absenței

De Simona Tudorache, pe

Prințul Harry va fi așezat la distanță de zece rânduri de ceilalți membri ai familiei regale, la încoronarea tatălui său, și probabil că va părăsi ceremonia în grabă, potrivit unei persoane din interior.

Fostul majordom Paul Burrell spune că ducele de Sussex va avea puțin timp la dispoziție pentru a vorbi cu Regele sau cu fratele său, Prințul de Wales, în timpul vizitei sale de luna viitoare.

„Nu există nicio șansă de reconciliere între Harry și familia regală”

El a adăugat că nu există „nicio șansă” de reconciliere între Harry și familia regală după lansarea cărții Spare de la începutul acestui an, relatează The Sun.

„Nu vrea să petreacă mult timp în preajma familiei sale. Mă tem că nu există nicio șansă de reconciliere. Cred că va avea parte de o primire rece” , a spus Burrell la GB News.

Acesta crede că Harry „nu o să stea pe aici”, unele surse speculând că ar putea intra și ieși din Marea Britanie în 24 de ore.  „Vine să pună piciorul în prag şi pentru că tatăl său vrea să fie acolo”.

Charles va fi fericit că îi are pe William și Harry alături

În ciuda acestui fapt, Burrell, care a fost un însoțitor apropiat al Prințesei Diana, are convingerea că Regele e încântat că ambii săi băieți vor fi prezenți la încoronare.

Ducesa de Sussex a spus că zvonul care spune că nu ajunge la încoronare din cauza unei scrisori pe care i-a trimis-o regelui Charles din cauza rasismului și a „prejudecăților inconștiente” din cadrul familiei regale este ridicol.

S-a aflat că Meghan i-a scris regelui Charles după interviul cu Oprah o scrisoare și a numit persoana care a făcut specualații cu privire la culoarea pielii fiului ei nenăscut, Archie.

Se înțelege că a fost trimisă ca răspuns la o scrisoare a regelui – singurul membru senior al familiei care a luat contact cu ducesa după ce Meghan și Harry au fost intervievați de Oprah Winfrey în martie 2021.

Citeşte și: William și Harry ar putea fi aduși unul lângă altul de un personaj cheie. „Diana și-ar fi dorit cu disperare”

Meghan i-a scris lui Charles

O sursă a declarat pentru Daily Telegraph că ducesa nu va participa la încoronarea din 6 mai, iar asta pentru că a primit un răspuns nesatisfăcător de la Rege.

„Ducesa de Sussex își desfășoară viața în prezent, fără să se gândească la corespondența de acum doi ani legată de conversațiile de acum patru ani. Orice sugestie este falsă și sincer ridicolă.

„Încurajăm tabloidele și diverși alți corespondenți regali să nu mai exploateze circul pe care singuri îl creează” , a declarat Omid Scobie în numele lui Meghan.

Rapoartele anterioare susțineau, de asemenea, că cei de la Palatul Buckingham sunt conștienți de frustrarea familiei Sussex pentru că atunci când s-a vorbit de încoronare nu s-a făcut nicio referire la copiii lor.

Harry duce dorul vieții din Anglia

Harry va participa la evenimentul din 6 mai, în timp ce Meghan are grijă de Prințul Archie, care își sărbătorește ziua în aceeași zi, și de Prințesa Lilibet în California.

O persoană din interior a mărturisit că, deși discuția cu Charles s-a petrecut pe ton cald, nu a atenuat tensiunea dintre cele două părți. Relațiile au continuat să se aprindă după seria de documentare Netflix lansate de duci și publicarea memoriilor lui Harry, Spare.

Se spune că Charles este dezamăgit că Meghan și Harry au simțit nevoia să facă publice astfel de acuzații dăunătoare. De asemenea, se crede că Prințul Harry este „disperat” să fie la încoronare pentru a-și susține public tatăl, deoarece îi este „dor de casă”.

Citeşte și: „Cruzimea Prințului Harry față de regele Charles nu cunoaște limite!” Cine spune asta

The Sun a mai scris că, în ciuda faptului că ducele a făcut încercări repetate de a-l contacta pe Rege pentru a discuta despre anumite planuri în timpul petrecut la Londra, tatăl său a reușit să își facă timp doar pentru o singură conversație.

Se înțelege că lui Harry îi lipsesc aspecte ale vieții britanice și ar putea începe să petreacă mai mult timp în Anglia

„Harry este disperat să se întoarcă pentru încoronare și să petreacă timp de calitate cu familia sa”, spune o sursă.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter