Lucianna Vagneti, primul interviu după ce a părăsit Survivor: „Mi-au lipsit îmbrățișarea copiilor și a soțului meu, mâncarea și un duș” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 aprilie 2023, 11:23

Lucianna Vagneti a părăsit Survivor România 2023 și a revenit acasă în sânul familiei.

Lucianna Vagneti a spus „adio” competiției Survivor România 2023, celebrul show ce se filmează în Dominicană și se difuzează la PRO TV, luni, marți și miercuri, de la 20.30.

Concurenta a părăsit emisiunea prezentată de Daniel Pavel, așa cum își și dorea, de fapt, și a revenit în brațele soțului și ale copiilor cărora le-a simțit lipsa enorm cât a fost în jungla dominicană.

Lucianna Vagneti: „Îmi plăceau traseele pe care le vedeam la Survivor și îmi doream foarte mult să fiu acolo”

Lucianna nu are niciun regret, ea mărturisind că este mulțumită de parcursul său la Survivor România 2023, show la care și-a dorit să ajungă încă de la prima ediție a lui.

Ea a părăsit Survivor chiar înainte de Marea Unificare.

Felicitări pentru tot parcursul. De ce ți-ai dorit atât de mult să ajungi la Survivor?

Mie îmi plăceau traseele pe care le vedeam la Survivor de când am văzut prima emisiune și îmi doream foarte mult să fiu acolo. Știam că va fi o experiență unică și m-am bucurat foarte mult când am fost selectată. A fost o experiență transformațională într-adevăr. Benefică.

Citește și: Sebastian Dobrincu, după accidentarea suferită la Survivor: „Unii îmi sugerează să nu mă operez”

Ce ți-a lipsit cel mai mult în show? La ce te gândeai când erai doar tu cu tine?

Cel mai mult mi-au lipsit îmbrățișarea copiilor și a soțului meu, mâncarea și un dus. Când eram singură cu mine, gândurile mele au fost la familia mea și la mâncare, bineînțeles.

Lucianna Vagneti, din Dominicană de la Survivor, acasă în Brazilia

Ai plecat chiar înainte de anunțul că va urma Marea Unificare. Ai vreun regret?

Nu am niciun regret. Simțeam că ne apropiam de Unificare, dar dorința mea de a pleca acasă era mai mult puternică.

Citește și: Cât au slăbit concurenții de la Survivor România. Ștefania Stănilă s-a îngrășat: „Am dus-o bine la Survivor” / Video

Ai face ceva diferit, acum că ești acasă și ai parte de liniște și iubire?

Nu aș face nimic diferit. Sunt împăcată cu parcursul meu.

Ai revenit în Brazilia. Când vei reveni în țară și ce-ți dorești să mai faci?

Nu știu încă când ajung în România, dar momentan mă bucur de părinții mei pentru câteva zile și voi reîncepe activitatea mea profesională, în scurt timp după sosire cu idei noi și energie nouă.

Citește și: Carmen Grebenișan, desfigurată după experiența din Republica Dominicană. Ce s-a întâmplat cu concurenta de la Survivor România

Daniel Pavel a anunțat Marea Unificare la Survivor România 2023

Au trecut trei luni de la momentul în care Daniel Pavel a dat fluierul de start al unui nou sezon Survivor România! Două triburi, Faimoși și Războinici, au pornit la drum cu un singur gând: să-și depășească orice limită și să demonstreze că provocările sunt făcute pentru a fi depășite. Recent, 13 dintre aceștia au ajuns la o nouă bornă a competiției: Marea Unificare.

Membrii noului trib, Taino, au descoperit unde vor locui și cum va fi să renunțe la bariere, strategii și tot ce știau despre viața la Survivor!

Într-o alchimie, într-o simbioză… bine ați venit la joc, trib Taino. 7 fete, 6 băieți, la individuale și sunt aici extrem de pregătiți”, a spus Daniel Pavel înainte de a le explica pentru ce vor lupta și care va fi structura jocului.

Sursa foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter