Reacția lui Luca Reghecampf la nașterea fratelui mai mic, Liam

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 mai 2022, 12:12

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a devenit tatăl unui al treilea fiu, Liam, alături de iubita lui, Corina (30 de ani). Antrenorul mai are doi fii, Luca (21 de ani), din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto, din al doilea mariaj cu Anamaria Prodan (49 de ani).

Reacția lui Luca Reghecampf la nașterea fratelui mai mic, Liam

Corina a născut în dimineața zilei de 19 mai 2022. Laurențiu a făcut anunțul în mediul online, în dreptul unei fotografii cu primii doi fii, Luca și Bebe. „Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata! ❤️🙏”, a scris antrenorul pe Instagram.

„Bine ai venit în familie!”, a scris Lucra Reghecampf în mediul online.

Pentru fiul lor, Laurențiu și Corina au ales un nume deosebit, Liam, cu origini irlandeze, care semnifică „războinic determinat” sau „protector”.

Laurențiu Reghecampf: „Sunt foarte fericit”

„Am cunoscut-o pe Corina la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Nici nu cred că este important și că interesează pe cineva exact cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se întâmplă de-acum încolo. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, declara Laurențiu Reghecampf în februarie 2022, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Corina este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă, n-a ținut niciodată cont de faptul că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă să plece (n.red.: cu el unde avea nevoie). Niciodată nu mi-a cerut, așa cum spune Anamaria, să divorțez. Nici în secunda asta nu-mi cere lucrul ăsta. Nu am avut niciodată discuții pe acest subiect. I-am spus că vreau să fie în afara acestui subiect, pentru că astea sunt lucrurile mele de rezolvat. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan se consultă cu primul soț când ia decizii legate de Bebe, fiul ei cu Laurențiu Reghecampf

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Îl așteptăm acasă”

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Laurențiu încă este căsătorit cu Anamaria Prodan, de care s-a separat în vara anului 2021, după 13 ani de mariaj. Întrebat dacă se gândește să se căsătorească cu Corina, antrenorul a completat:

„Mai am de muncă. La cum se zbate Anamaria… Ea zice că vrea să divorțeze, dar se zbate mai mult să nu divorțeze. Acum nu știu… vedem ce se întâmplă”.

„Ce treabă are ea, de exemplu, cu Corina. Ea știe foarte bine că n-are nicio implicare Corina, pentru că eu m-am despărțit de ea. Ea știe foarte bine. (…) Nu mă așteptam la așa ceva. Am văzut-o mult mai sus decât ce face acum, mult mai cerebrală. (…) Eu vorbesc totul cu Corina, la fel vorbeam și cu Anamaria, eu nu am nimic de ascuns”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter