Lora și Ionut Ghenu, probleme în Bali mai grave decât coronavirus: „Să sperăm că totul va fi bine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 mai 2020, 11:48
Lora și Ionut Ghenu au plecat în vacanță în Bali pe 8 martie și au rămas izolați pe insulă, din cauza restricțiilor impuse ulterior pe fondul pandemiei.

Lora și Ionut Ghenu nu trec prin momente ușoare având în vedere situația radicală cu care se confruntă și, în plus, o nouă problemă le dă fiori: febra Dengue. Cei doi nu trebuie să se ferească doar de Covid-19, ci și de virusul Dengue, un virus mult mai periculos care le poate pune viața în pericol:

Citește și –  Adelina Pestrițu a recunoscut câte operații estetice are

„Bali este plin de surprize, plăcute și neplăcute. Din păcate, izolarea oamenilor a dus la o epidemie de țânțari, care poartă virusul Dengue, iar autoritățile încearcă să rezolve și această problemă, deoarece o doamnă doctor ne-a spus că este mai rău să faci dengue decât corona. Să sperăm că totul va fi bine“, – a spus Lora pentru Ciao.

Din păcate, colegii lor de vilă au ajuns de urgență la spital, fiind depistați pozitiv cu febra Dengue: „Raluca a fost depistată cu febra Dengue. Ne-am îmbolnăvit grav, am ajuns la spital“, – a dezvăluit Cristi despre starea de sănătate a lui și a iubitei sale, potrivit sursei citate.

Citește și – Andreea Bălan, declarații despre relațiile cu Keo și George Burcea

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter