Lora și logodnicul ei, Ionuț Ghenu, au plecat din România, pentru 3 luni de zile: „Nu e doar vacanță”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 10 ianuarie 2023, 14:42

Lora își va petrece următoarele luni departe de România. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare imagini cu locația unde a decis să se retragă pentru o perioadă. Ionuț Ghenu, logodnicul artistei o însoțește și el.

Lora (40 de ani) și-a anunțat fanii de pe internet că în următoarele trei luni a decis să stea într-o locație exotică, departe de activitatea cotidiană de la București.

Lora și Ionuț Ghenu au plecat departe de România

Artista a postat pe contul personal o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie, în timp ce se relaxează. Lora a ținut să împărtășească momentul cu cei care o apreciază și le-a dezvăluit și faptul că pentru următoarea perioadă va fi departe de casă.

„Bună dimineața din Bali, casa mea pentru următoarele 3 luni. Pentru persoanele sensibile la costumele de baie, acum este momentul să evitați această pagină. Dacă alegeți totuși să rămâneți, bunul simț este de preferat. O zi minunată”, a scris Lora pe contul de Facebook.

Unul dintre fanii artistei a comentat la fotografia pe care aceasta a încărcat-o pe rețelele de socializare, urându-i să aibă parte de o vacanță minunată. Artista i-a răspuns menționând că se află în Bali pentru mai mult decât o vacanță. „Nu este doar o vacanță”, a replicat artista.

Citește și: Lora reacționează după ce Adina Alberts i-a dat Deliei sfaturi pe internet: „Nu are cum să îi lipsească ceva ce are din belșug”

Lora, despre plecarea în Bali: „Nu e doar o vacanță”

De atunci, Lora a continuat să posteze pe rețelele sociale mai multe filmulețe și fotografii prin care să le arate fanilor cât de bine se simte în Bali.

Nu este un secret faptul că Lora preferă să își petreacă vacanțele în destinații exotice.. În urmă cu trei ani, la începutul pandemiei, Ionuț Ghenu și Lora se aflau în vacanță, tot în Bali. Aceștia s-au văzut atunci nevoiți să stea în izolare vreme de cinci luni. 

De șapte ani, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu, cel care i-a devenit și impresar. Astfel, planul personal se îmbină armonios cu cel profesional, iar cei doi sunt parteneri în mai toate aspectele vieții lor.

Citește și: Lora, prima reacție după ce s-a speculat că ea și Ionuț Ghenu s-au despărțit

Anul trecut, s-a speculat că ea și Ionuț Ghenu (36 de ani) s-ar fi despărțit. La vremea respectivă, Lora a decis să lămurească întreaga situația. 

„1. Cred că o femeie care își ia 2, 3 zile pentru ea să meargă într-un loc frumos, unde să își încarce bateriile, nu este «egoistă». Mai ales o femeie de la care, constant, cineva vrea ceva sau care trebuie în fiecare zi din viața ei să suporte păreri de la necunoscuți, pe care nu le cere. Cred că e datoria noastră să ne acordăm momente sau zile, ca niște mici evadări din stres să stăm singure cu noi… să mâncăm ceva bun fără să ne grăbească nimeni, să dormim cât vrem, masaj, liniște, spa, liniște… somn. Bărbatul de lângă tine dacă nu îți «permite»… sau nu înțelege… nu te merită”, a scris cântăreața pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter