Cum se menține Lora în formă. „Mănânc în fiecare zi, dacă vreau, dulce”

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul „Lucruri Simple”, găzduit de Horia Brenciu (49 de ani), Lora (39 de ani) a dezvăluit cum își menține silueta suplă și tonifiată.

Cum se menține Lora în formă? „Mănânc în fiecare zi, dacă vreau, dulce”

„Eu sunt mai strictă așa cu mine. Mănânc în fiecare zi, dacă vreau, dulce. Consum carbohidrații până în ora 15:30. Apoi, ultima masă la ora 19:00”, a declarat.

În vara anului 2021, solista mărturisea că este adepta postului intermitent și că nu prea simte nevoia de dulce.

„Sunt pe post intermitent și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des”, declara pentru Ciao, în iulie 2021.

În ce constă meniul zilnic al Lorei?

„La micul dejun, mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11:30 -12:00. Postul intermitent înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep!”, a mai spus Lora atunci.

Solistei îi plac formele ei și spune că nu crede în diete.

„Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine, cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Încep concertele. Eu, până acum, am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. Când m-am apucat de sală, mi-am scrântit piciorul. Nu cred în diete dar cred într-un stil de viață sănătos!”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Câți bani a cheltuit Lora în Bali? „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe”

Lora, mesaj îndurerat în ziua în care mama ei și-ar fi aniversat ziua de naștere

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

Cum arată Lora nemachiată. Solista acordă o atenție deosebită îngrijirii tenului ei

În mai 2021, pentru Libertatea, cântăreața a dezvăluit ce face pentru a avea un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni.

„Evident, eu am la îndemână și folosesc crema de zi din propria mea gamă de produse de beauty, care conține apă de trandafir și vitamine și care oferă tenului un boost hrănitor. De asemenea, înainte de a începe să mă machiez și când mă demachiez, folosesc o apă micelară cu trandafir și vitamine”, a declarat.

„Fiecare zi la mine începe cu utilizarea plasturilor pentru ochi din hidrogel – și mă bucur să văd că tot mai multe fete din jurul meu au apelat la ei. În rest, am diferite loțiuni de corp pe care le aplic în timpul zilei”, a încheiat.

Lora și Ionuț Ghenu (36 de ani) formează un cuplu din anul 2014. Deși sunt logodiți din 2016, Lora și Ionuț abia recent au stabilit toate detalii legate de nuntă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter