Corina Caragea, vacanță cu peripeții în Bali: „Ți se spune să ascunzi tot, de la ochelari, la bijuterii și mâncare”

De Oana Savin, pe

Corina Caragea a petrecut zece zile incredibile în Bali, unde a ales să își petreacă vacanța la început de an. Prezentatoarea de la PRO TV s-a bucurat din plin de această călătorie, care s-a dovedit a fi una plină de peripeții.

Corina a mai fost în Bali în anul 2018 și spune că și-a dorit foarte mult să revină, încă din prima clipă în care s-a întors în România.

Corina Caragea, vacanță cu peripeții în Bali

Corina Caragea a avut parte de o vacanță de vis. A mers în Bali, unde s-a bucurat de priveliști uluitoare, mâncare delicioasă și a experimentat două dintre lucrurile de care îi era foarte teamă.

Prezentatoarea a decis să își învingă temerile și să facă câteva lucruri mai nebunești în această vacanță.

„Un lucru de care mi-a fost frică a fost vizita la pădurea maimuțelor. Dacă mergi acolo, ești avertizat că trebuie să îți ascunzi cam tot: ochelari, bijuterii, dar mai ales mâncare. Pentru că aceste maimuțici îți caută și prin geantă”, a povestit Corina Caragea într-un vlog.

Prezentatoarea a povestit și cum a reușit să rămână fără geantă, în timpul acestei aventuri.

„Apropo, una dintre ele (n.r. maimuțe) mi-a furat geanta. Ne-am bătut pe ea și am câștigat, am recuperat-o”, a spus Corina amuzată.

O altă experință inedită a fost un leagăn deasupra unei terase de orez. Corina Caragea a mărturisit că dataă trecută nu a avut curaj să urce în el, însă acum s-a lăsat convinsă și nu regretă nicio clipă că a făcut acest pas.

„Nu credeam că o să mă urc vreodată în acest leagăn. Data trecută când am fost în Bali mi-a fost tare frică să mă dau în leagănul ăsta. Mi s-a părut nesigur, prea la înălțime. Aveam tot felul de filme în cap, ce o să pățesc, cum o să mor, cum o să se rupă o frânghie. A fost foarte frumos, o senzație incredibilă. Am zburat efectiv peste această terasă de orez, una dintre cele mai faimoase”, a povestit ea.

Citește și: Corina Caragea a debutat în televiziune în emisiunea „Surprize, surprize”. În ce relații au rămas știrista și Andreea Marin

Citește și: Corina Caragea vorbește despre cealaltă față a celebrității: “Amuzanți erau apropiații care mă certau că am făcut nunta fără ei”/ Exclusiv

Citește și: Cât a plătit Corina Caragea pentru o masă cu două feluri de mâncare și desert în Bali. „Nu merg niciodată la all-inclusive”

Citește și: INTERVIU. Pe ce cheltuie Corina Caragea cei mai mulți bani

De ce alege prezentatoarea să își facă vacanțele în Bali

Pe lângă peisajele superbe și mâncarea delicioasă, Corina mai are un motiv pentru care alege Bali ca destinație de vacanță.

„Oamenii sunt primul meu motiv pentru care îmi place Bali. Deși în locurile în care se cazează turiștii condițiile sunt impecabile, luxoase și aranjate cu mult bun gust, în afara lor te lovește discrepanța cu sărăcia localnicilor”, a spus prezentatoarea de la Pro TV pe blogul ei.

„Bogăția lor este însă în zâmbet, în suflet, în vorbă. Cum eu nu am găsit în alte insule. De această data am nimerit în timpul unei sărbători importante pentru balinezi – Galungan. Este simbolul victoriei binelui asupra răului, se spune ca în cele 10 zile cât durează această sărbătoare, spiritele strămoșilor se întorc pe pământ în casele lor, iar cei dragi îi primesc cum se cuvine – cu daruri, bucate bune, haine tradiționale, cântece și dansuri. La poarta fiecărei familii este un stâlp de bambus foarte înalt, “penjor”, împodobit cu fruze, flori, iar lângă este un mic altar în care sunt puse flori, fructe, dulciuri”, a povestit Corina Caragea.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini din vacanța Corinei Caragea

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter