Ce supliment ia Lora pentru a scăpa de pofta de dulce. Vedeta nu ține o dietă strictă

De Unica.ro, pe

Lora are o siluetă demnă de invidiat fără efortul de a ține o dietă strictă și fără să meargă la sală. Cântăreața a dezvăluit cum reușește să arate perfect și care este suplimentul pe care îl consumă atunci când vrea să scape de pofta de dulce.

Lora, în vârstă de 40 de ani, se poate lăuda cu o siluetă suplă și un ten perfect fără un regim alimentar strict și fără a merge la sală. Artista a dezvăluit pentru spynews.ro care este secretul prin care reușește să se mențină în formă.

Dimineața mănânc ouă sau omletă cu legume, la prânz mănânc o supă și pește, legume sau pui cu legume, îmi place să am o supă pe zi măcar. Seara încerc să mănânc la o oră cât mai ok, dar se întâmplă să mănânc și la 10-11, dar am grijă de mănânc, mănânc pește, depinde. Între mese încerc să mănânc un măr sau un alt fruct, a spus Lora.

Suplimentul care o ajută pe Lora să scape de pofta de dulce

Artista a mărturisit că mănâncă și dulciuri, dar mai rar, iar pentru a scăpa de poftă consumă un anumit supliment.

Nu am o dietă! Mănânc orice, doar să nu fiu intolerantă sau alergică la chestia aia. Mănânc dulce, dar rar pentru că atunci când simți nevoia de dulce e o carență de crom, iar eu îmi iau suplimente. Dacă iei câte o pastiluță de crom îți dispare pofta de dulce, că de fapt lipsește ceva. Mi-am învățat corpul practic, m-am înconjurat de oameni care știu, a explicat artista.

Citește și: Madonna ar sugera că este gay, într-un clip pe TikTok

Cum a reușit Elena Merișoreanu să slăbească. „De la o vârstă e foarte greu!”

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Prima declarație a afaceristului

Mama Monicăi Tatoiu a murit. „Eu mă bucur. M-am rugat să o ia Dumnezeu. Fără pomeni, fără priveghi!”

Lora face sport acasă și folosește cremele create de ea

Pe lângă o alimentație cât mai sănătoasă, Lora face și sport, dar nu la sala de fitness, ci acasă.

Nu prea merg la sală, mi-am propus să merg, am acasă salteluță de sport și am și un stepper, am o tipă pe YouTube cu care îmi place să mă antrenez. Acasă face genuflexiuni sau abdomene, trebuie să ai un ritual acasă, eu cred foarte tare în ritualul de frumusețe și de sănătate, a mai dezvăluit artista.

De asemenea, pentru o piele impecabilă folosește produse de la propriul său brand.

Folosesc pentru frumusețe produsele mele, sunt produse originale, testate pe oameni și mă mai duc la dermatolog, a mai spus Lora.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter