Lora, prima reacție după ce s-a speculat că ea și Ionuț Ghenu s-au despărțit

De Unica.ro, pe

Lora (40 de ani) a reacționat în mediul online după ce s-a speculat că ea și Ionuț Ghenu (36 de ani) s-ar fi despărțit. Solista și managerul formează un cuplu din anul 2014. Deși sunt logodiți din 2016, Lora și Ionuț încă nu și-au oficializat relația.

Lora, prima reacție după ce s-a speculat că ea și Ionuț Ghenu s-au despărțit

Recent, despre cuplu s-a speculat că s-ar fi despărțit, după ce artista a petrecut mai multe zile singură la hotel.

„1. Cred că o femeie care își ia 2, 3 zile pentru ea să meargă într-un loc frumos, unde să își încarce bateriile, nu este «egoistă». Mai ales o femeie de la care, constant, cineva vrea ceva sau care trebuie în fiecare zi din viața ei să suporte păreri de la necunoscuți, pe care nu le cere. Cred că e datoria noastră să ne acordăm momente sau zile, ca niște mici evadări din stres să stăm singure cu noi… să mâncăm ceva bun fără să ne grăbească nimeni, să dormim cât vrem, masaj, liniște, spa, liniște… somn. Bărbatul de lângă tine dacă nu îți «permite»… sau nu înțelege… nu te merită”, a scris cântăreața pe Instagram.

„2. Rog «îndrăgostiții» care depășesc orice limită a bunului simț doar pentru că au citit titlurile tabloidelor să stea liniștiți pentru că eu sunt într-o relație. Și dacă aș fi fost singură, nu m-aș întâlni cu cineva obsedat, din online. Mersi”, a încheiat.

Lora și Ionuț și-au amânat nunta în primăvara anului acesta.

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vreau să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul. Tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora, pentru Click!.

În 2018, despre pereche se specula că s-ar fi căsătorit în secret. Atunci, Lora a negat zvonurile, însă din primăvara anului 2019, pe inelarul stâng, alături de inelul de logodnă, solista poartă o bijuterie similară unei verighete.

Tot potrivit Lorei, a existat o ceremonie în biserică.

„A fost o ceremonie de binecuvântare a relației, ținută de un prieten bun, care este preot și care avea biserica în curtea casei parohiale. A fost foarte frumos și intim”, povestea Lora în februarie 2021, pentru revista VIVA!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum arată Lora nemachiată. Solista acordă o atenție deosebită îngrijirii tenului ei

Citește și: Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

Citește și: Lora, mesaj îndurerat în ziua în care mama ei și-ar fi aniversat ziua de naștere

Lora a fost cerută de două ori în căsătorie de Ionuț Ghenu

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy. Nu s-a pus în genunchi, pentru că nu avea cum. Undeva între Serbia și România, eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos!”, povestea solista în trecut, tot pentru VIVA!.

„Apoi m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a completat.

Acesta va fi al doilea mariaj al Lorei. Între anii 2012 și 2014, cântăreața a mai fost căsătorită cu Dan Badea (46 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter