Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali: „Vom rămâne aici până expiră viza. Vom avea probleme financiare”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 mai 2020, 11:49
Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au plecat în Bali în plină epidemie de coronavirus, iar acum au rămas blocați acolo, pentru că toate zborurile au fost anulate.

Lora și Ionuț Ghenu aveau bilet de întoarcere pe data de 7 aprilie, însă zborul a fost anulat, iar cei doi vor fi în situația nu doar de a le expira viza, ci și de a avea probleme financiare: „Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza.

Evident că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla“, a declarat Lora la emisiunea „Vorbește Lumea“, în direct prin Skype.

Citește și – George Burcea nu-și mai poate vedea fetițele. Andreea Bălan a intrat în autoizolare

Lora a mărturisit zilele trecute că a plecat în vacanță pentru a putea trece mai ușor peste moartea mamei sale, care s-a stins din viață la finele lunii ianuarie: „Tot ce îmi doresc e să te pot suna, mama. Să văd inimioara de la tine la postările mele să îmi spui că totul va fi bine. Am plecat să nu mai doară, să mă rătăcesc în Raiul care sper că seamănă cu locul în care eşti tu acum… măcar la peisaje. Încerc să fiu optimistă şi să imortalizez momentele în care sunt bine. Lumea doare acum, mamă. Toată lumea. Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii acum lângă mine…“,  a fost mesajul scris de Lora pe Instagram, alături de care a postat o fotografie cu mama sa.

Citește și – Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, hotărâți să-și mai dea o șansă: ”Vrea să ne împăcăm”

Vezi imagini cu Lora din vacanța din Bali în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter