Lora, primele declarații despre copil: „Îmi doresc și fetiță, și băiețel”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 februarie 2021, 09:58

În cadrul segmentului Maria întreabă, adulții răspund, din cadrul emisiunii La Măruță, Lora (38 de ani) a dezvăluit că își dorește să aibă și fetiță și băiețel alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu.

Lora, primele declarații despre copil: „Îmi doresc și fetiță și băiețel”

Lora și Ionuț formează un cuplu de mai bine de 4 ani. Artista a dezvăluit că în Ionuț a găsit partenerul alături de care se vede devenind mamă. Întrebată dacă își dorește copii, artista a spus: „Îmi doresc foarte mult să devin mamă”.

Apoi, întrebată dacă ar vrea o fetiță sau un băiețel, Lora a spus că și-ar dori și fetiță și băiețel, „dacă se poate”. În cele din urmă, cântăreața a glumit că și-ar dori și 5 copii, însă rămâne de văzut, câți va avea în cele din urmă.

În decembrie 2019, Lora mai spunea pentru VIVA!: „Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect, că pun cariera pe primul loc.

Cred, cumva, că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor. Să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul”.

„Dar vorbesc cu foarte multe femei care îmi spun să nu mai fac asta, [pentru că] nu are sens. Vin toate când trebuie să vină, nu trebuie să mai amân formarea unei familii”, a adăugat.

Lora și Ionuț Ghenu formează o echipă și în plan profesional, el fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

Deși sunt logodiți de o bună perioadă de timp, perechea și-a amânat nunta în repetate rânduri. Cântăreața își dorește o petrecere frumoasă, dar cea mai importantă pentru ea rămâne ceremonia religioasă.

Acesta este și motivul pentru care perechea a făcut deja o logodnă la biserică, Lora întotdeauna menționând că ea și Ionuț sunt deja uniți în fața lui Dumnezeu.

Foto: Instagram

Citește și:

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

Anca Serea a împlinit 40 de ani! Care sunt secretele de frumusețe ale prezentatoarei TV

Ce soție frumoasă are Mihai Rait Dragomir! Ana este cu 14 ani mai tânără decât actorul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter