Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară. Anda Călin este însărcinată din nou

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 februarie 2020, 16:20
Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oară. Artistul și-a văzut visul împlinit, mai ales că declara în urmă cu câteva luni că își dorește și „muncește” la asta.

Liviu Vârciu și Anda Călin vor deveni, din nou, părinți. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe nume Anastasia, în vârstă de 2 anișori. De asemenea, artistul mai are, dintr-o relație anterioară, o fată, pe nume Carmina, care în curând va deveni majoră.  Ei bine, iată că haiosul prezentator de televiziune va deveni, pentru a treia oară, tătic, însă nu se știe ce sex are bebelușul. De altfel, informația nu a fost deocamdată confirmată de artist, însă, conform Spynews, Anda Călin este însărcinată în cinci luni, iar în fotografiile surprinse de paparazzi burtica este deja vizibilă.

Liviu Vârciu a declarat recent că el și iubita sa, Anda Călin, își doresc foarte mult încă un copil, iar acum, se pare, visul a devenit realitate: „Nu mă opresc, noi încercăm în continuare. Când o fi, o fi, eu şi fata mea (Anda Călin, n.r.) nu ne protejăm, nu nimic.”, – a declarat Liviu Vârciu pentru click.ro.

Anda Călin, pe de altă parte, declara anul trecut că își dorește foarte mult să-l facă tată de băiat pe partenerul său de viață: „Ne dorim extrem de mult un al doilea copil. Ne-ar plăcea să fie băiețel. Liviu își dorește nespus de tare un băiat. Lucrăm la acest lucru, dar când vrea Dumnezeu o să se întâmple”

Vezi imagini cu Liviu Vârciu și Anda Călin în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter