Lisa Marie Presley ar fi împlinit 55 de ani! Dezvăluiri controversate făcute de fratele ei, după ce Priscilla Presley a contestat testamentul

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 15:23

Fratele vitreg al regretatei Lisa Marie Presley, Navarone Garibaldi (35 ani), a reflectat asupra morții surorii sale într-un nou interviu emoționant. Lisa Marie ar fi împlinit, ieri, 55 de ani.

Garibaldi – care este fiul lui Priscillei și al fostul ei partener, producătorul Marco Garibaldi, a lăudat-o pe fiica Lisei Marie, Riley Keough, pentru că are grijă de surorile ei gemene, Harper și Finley, în vârstă de 14 ani. 

Interviul are loc la 20 de zile după moartea tragică a Lisei Marie Presley, care s-a produs pe 12 ianuarie,  la vârsta de 54 de ani. Vedeta a intrat în stop cardiac acasă și a trebuit să fie transportată de urgență la spital.

Fratele Lisei Marie o admiră pe fiica artistei, Riley, care are grijă de surorile sale vitrege

Navarone susține că a vrut să dea aceste declarații pentru că oamenii știu de el, dar nu îl cunosc. Garibaldi recunoaște că, în ultimii ani, relația cu celebra lui soră nu a fost atât de bună. Interviul vine la puțin timp după ce Priscilla a contestat testamentul fiicei sale din 2016, care o scoate din joc pe ea și pe fostul manager al Lisei, Barry Siegel. Cei doi sunt înlocuiți de Riley, fiica Lisei Marie Presley.

Deși Garibaldi nu a comentat mișcarea legală, el a dezvăluit că o susține pe Riley: „A fost atât de bună cu gemenele”. Presley le-a avut pe Harper și Finley cu fostul ei soț, Michael Lockwood, cu care a fost implicată într-o luptă acerbă pentru custodie.

La fel ca și celebra sa soră, și Navarone Garibaldi s-a luptat cu dependența

Garibaldi a reflectat, de asemenea, asupra propriilor lupte cu dependența de droguri – după ce s-a aflat că Presley lua opioide și medicamente pentru slăbire înainte de moartea ei tragică. El a spus că a început să consume heroină în adolescență, înainte de a deveni dependent de fentanil. 

„Am avut impresia că iau heroină, dar s-a dovedit a fi fentanil. Devenisem atât de dependent încât aveam nevoie de el la fiecare 45 de minute”, a povestit fratele Lisei Marie Presley.

A renunțat la substanțele interzise în 2020 pentru a-și putea vizita soția, Elisa, în Elveția. Apoi a locuit o lună în casa Priscillei. 

Navarone Garibaldi regretă că nu a mai vorbit cu Lisa Marie Presley

El a făcut referire și la regretatul tată al Lisei Marie, Elvis Presley, care a murit în 1977, când ea avea nouă ani; și la răposatul ei fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis în iulie 2020, când avea 27 de ani.

„Sora mai mare… sper că acum ești în pace și fericită cu tatăl tău și fiul tău alături”, a spus Garibaldi. „Știu că ultimii doi ani nu au fost ușori pentru tine și mi-aș fi dorit ca lucrurile să fi stat altfel între noi. Încă nu-mi vine să cred asta, te iubesc surioară’. 

Garibaldi i-a adus un omagiu surorii sale la o zi după ce mama sa a confirmat într-o declarație că artista a murit. „Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit”, a declarat Priscilla pentru People. „Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter